Aile teknolojileri girişimi Kidolog, evcil hayvan bakım uygulaması PatiWe’yi satın aldı

Türkiye’nin aile teknolojileri alanındaki ilk unicorn’u olma vizyonuyla hızlı büyümesini sürdüren Ankara merkezli Kidolog, yoğun iş yaşamında patili dostlarımıza daha fazla vakit ayırabilmek ve onların mutluluklarını sürdürebilmek adına hızlı ve teknolojik çözümler üreten bir mobil uygulama PatiWe‘yi satın aldığını duyurdu.

Evcil hayvanlar ve sahipleri için fikir aşamasında gerçekleşen bu satın alma ile birlikte ailenin tüm bileşenlerinin problemlerine çözüm üretmek hedefleniyor. Aile teknolojileri alanında çözümler sunan  Kidolog, 2023’ün ilk aylarında aldığı yatırım ile birlikte değerini elliye katlamıştı. Önce Readki’yi bünyesine katarak çocuklar için okumayı daha keyifli hale getirecek Readki’yi çok yakında piyasaya sürmeyi hedefliyor.

ODTÜ’lü gençlerin fikir aşamasındayken bünyesine katan Kidolog, PatiWe uygulaması ile evcil hayvan bakımı konusunda dünyanın ilk süper appi olarak ailelere destek olmaya başladı. PatiWe, Orta Doğu Teknik Üniversitesinde öğrenci olan Mustafa Anıl Benli, Ömer Çakır, Elçin Kılıç, Burak Onuralp Bozkurt, Furkan Zerman ve Fatih Kabak tarafından kuruldu.

PatiWe dünyada bir ilke imza attı ve yapay zekayı uygulamaya entegre ederek evcil hayvan sahiplerinin hizmetine sundu. Kullanıcılar Pati-Ai ile evcil hayvanları hakkında merak ettiği her şeye anında ulaşabiliyor.

Satın almanın ardından açıklamalarda bulunan Eray Uğurelli, yoğun mesai saatlerinin ardından ya da iş seyahatleri sırasında evcil dostlarımızın bakımlarının aksamaması ve yeterli ilgiyi görmeleri için PatiWe’nin onlar için çok değerli olduğunu düşünüyor.
Aile teknolojileri alanında, bir aileyi oluşturan her ferdin problemlerini çözmek için yeni satın alımlar yapacağının ve uygulamalar geliştireceğinin sinyalini verdi.

Ailemizin patili üyelerinin güvenliğinin ve sağlığının hepimiz için çok önemli olduğunun farkında olan Kidolog, bu sorunu çözmek adına walkerlar ve bakıcılar kayıt olurken ciddi bir sınırlama sunuyor. Siz seyahatteyken ya da ofiste çalışırken GPS takibi sayesinde anlık olarak köpeğinizin nerede ve nasıl gezdiğini görebileceksiniz. Çiş ve kaka bildirimleri sayesinde köpeğinizin rutininden haberdar olabileceksiniz. Anlık fotoğraflarla ise sevimli dostlarınızın keyifli vakit geçirdiğini görebileceksiniz.

Gezdirirken Kazan

Peki nasıl köpek gezdiricisi olabilirim? Platform üzerinden gerekli belgeler ile kayıt olduktan sonra onaylanarak köpek gezdiricisi olabilirsiniz. Hangi tür ve cins köpekleri gezdirmek istediğiniz ile ilgili filtreleme dahi yapabilirsiniz. Köpek gezdirirken para kazanma fikri oldukça cazip gelmekte ve köpekleri gezdirirken kendi belirlediğiniz ücretlerden para kazanabilirsiniz. Hem kendinize patili dostlar kazanıp hem de eğlenceli şekilde para kazanabilirsiniz

Güncel İçerikler