Teknoloji dünyasının buluşacağı SDN Summit, 27-28 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek

Türkiye’nin önde gelen teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, düzenleyeceği SDN Summit etkinliği ile beraber en yeni teknoloji harikalarının ve inovatif ürünlerin buluşma noktası olacak.

En yeni teknolojilerin sergileneceği, binlerce katılımcının ziyaret edeceği SDN Summit ile teknoloji şöleni olarak adlandırılan etkinliğe az bir zaman kaldı.

27 – 28 Nisan’da düzenlenecek olan SDN Summit’te neler olacak?

Telekom ve mobilite şirketleri, savunma sanayi temsilcileri, otomotiv sektörünün oyuncuları, yenilenebilir enerji ve sürdürülebilirlik odaklı şirketler, tüketici elektroniğinin önde gelen şirketleri… Tüm bunları sayınca aklınıza bir sürü marka geliyor değil mi? O markaların hepsi, teknolojilerini anlatmak için SDN Summit’e yer alacak.

 

Markalar ile tüketiciler arasında bir köprü oluşturmasını planlanan bu etkinlikte 2 gün boyunca farklı markalardan temsilciler, sektördeki güncel konuları tartışmak için sahneye çıkacak. Hatta belki de yepyeni bir ürünün lansmanını bu sahnede yapacak.

SDN Summit’te pek çok farklı teknoloji firmasının en yeni ürünlerini deneyimleyecek alanlarla beraber, değerli konuşmacıları da dinleyebileceğiniz oturumlar olacak.
Hem kurumları, hem teknoloji şirketlerini, hem girişimcileri, hem yayıncıları hem de teknoloji severleri bir araya getirecek SDN Summit, herkesi bekliyor.

SDN Summit konuşmacılarına buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik boyunca Haliç Kongre Merkezi’ne gidiş ve dönüşlerde BiTaksi uygulamasında BiTaksi150 koduyla 150 TL, GetirAraç yolculuklarında ise %40 indirimden yararlanabilirsiniz.

Etkinliğe bu bağlantıdan kayıt olabilirisiniz. https://sdnsummit.com/#kayit

Güncel İçerikler