Anket katılımcılarını şirketlerle buluşturan User Interviews, 27.5 milyon dolar yatırım aldı

Şirketlere hızlı ve güvenilir anket hizmeti sunan User Interviews, 27.5 milyon dolar yatırım aldı.

Şirketlerin hızlı araştırmaları kolay bir şekilde yapmalarını sağlayan User Interviews, Seri B turda 27.5 milyon dolar yatırım aldı. Sageview Capital tarafından yönetilen tura Teamworthy, Accomplice, Las Olas VC, Trestle Partners, ValueStream, ERA’s Remarkable Ventures ve FJ Labs katıldı.

Dennis Meng, Bob Saris ve Basel Fakhoury tarafından ortaklaşa kurulan girişim, kullanıcı araştırmaları yapmak ve işe alma konusunda yaşanan sorunlara odaklanıyor. Bu tarz sorunlar için şirketlere ve kullanıcılara iki ürün sunuyor. Recruit adındaki ürün, kullanıcı deneyimi araştırmacılarının farklı demografik özellikler ve davranışsal kriterler üzerinden katılımcılar bulmasına yardımcı oluyor. Research Hub ise araştırma ekipleri için bir müşteri ilişkileri yönetimi aracı olarak hizmet veriyor. Platform, araştırma ekiplerinin çalışmaları için kullanıcı panelleri oluşturmalarına olanak tanırken müşterileri çalışmalara yönlendirme kısmını kolaylaştırıyor.

User Interviews

User Interviews’in kolaylaştırdığı bir ankete katılmak isteyen herkes platforma kaydolabiliyor. Bugüne dek platforma 2.4 milyondan fazla kişinin kaydolduğu açıklandı. Kullanıcı, bir profil oluşturduğunda herhangi bir araştırmaya başvurabiliyor ya da istediği şartlarda değilse reddedebiliyor. Katılan kişilere, 50-200 dolar değerinde hediye kartları veya parasal ödüller veriliyor.

User Interviews

Fakhoury’ye göre User Interviews, anket sahtekarlığını önlemek ve tespit etmek için makine öğrenimi modellerini kullanıyor. Girişim, web sitesindeki bir destek sayfasında, platformunda her ay aktif olan yaklaşık 50.000 katılımcının yaklaşık %0.3’ünün (~150) şüpheli olarak işaretlendiğini belirtiyor. User Interviews’in müşteri tabanında Adobe, CNN, Amazon, Intuit, Mayo Clinic, Spotify, Pinterest ve Citibank dahil binlerce marka yer aldığı açıklandı. 

Yeni yatırımla beraber girişim, büyüme sürecini hızlandırmayı ve geliştirilen ana ürünlerin daha da geliştirilmesini planlıyor.

Güncel İçerikler