Konya merkezli Coredinat, 2 milyon dolar değerleme üzerinden Dr. Ahmet Aytekin’den yatırım aldı

Konya Teknokent firmalarından İkonik Teknoloji A.Ş. iştiraki Coredinat, 2 milyon dolar değerleme üzerinden bireysel yatırımcı Dr. Ahmet Aytekin’den yatırım aldı.

Bu yatırımdan gelen para ile İngiltere operasyonunu büyütmeyi ve yeni ürünler geliştirmeyi düşündüklerini bildiren İkonik Teknoloji A.Ş. kurucusu Dr. İhsan Polat, Coredinat’ın Türk Telekom gibi bir teknoloji devinin pazarlama ağına düzenli fatura kesmeye başlamasının, İngiltere, Güney Amerika, Ortadoğu, Rusya, Hindistan ve Endonezya’ya demo açarak globalleşmede hız kazanmasının, yıkıcı bir inovasyon özelliği taşıyan donanımsız araç takip patentine başvurmuş olmasının bu değerlemede önemli rol oynadığını belirtti.

Global hedefler için önemli başarı sinyalleri olarak değerlendirdikleri yatırımın, Coredinat’ın özellikle global büyüme denemelerine önemli bir katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

İşletmeler Coredinat’a ödedikleri her 1 TL için 80 TL kazanıyor

Coredinat satış ekiplerini geliştirme ve takip yazılımı ile sektöre göre ziyaret sayısını yüzde 50, ciroyu yüzde 32, yeni müşteri sayısını yüzde 23 artırdıklarını, yapılan kilometreyi ise yüzde 35 azalttıklarını, ciro başı yapılan masrafı yüzde 29 azalttıklarını sözlerine ekleyen Dr. İhsan Polat’a göre işletmeler Coredinat’a ödedikleri her 1 TL için 80 TL kazanmaktadırlar. İşletmeler Coredinat yatırımıyla istisnasız her sektörde rekabet avantajı sağlamaktadırlar.

Dr. İhsan Polat, 18 ay geçmeden 6 farklı sektördeki 100’lerce kullanıcıya hizmet veren Coredinat ile pazarlama organizasyonlarında ziyaret sayısını yüzde 50 artırmadıkları takdirde ürünü bedelsiz verdiklerini belirterek sözlerine son verdi.

Güncel İçerikler