IFA 2019: Hafifliğiyle dikkat çeken Acer Swift 3 ve Swift 5 tanıtıldı

Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA 2019 kapsamında ilk basın etkinliğini düzenleyen marka Acer, Next@Acer konferansında iki yeni dizüstü bilgisayarı Acer Swift 3 ve Acer Swift 5‘i duyurdu. Acer’ın yeni dizüstü bilgisayarları, ince ve hafif tasarımıyla dikkat çekiyor.

Her yere taşınabilir yüksek performans isteyenler için büyük bir avantaj sağlayan Acer Swift 3 ve Acer Swift 5, NVIDIA GeForce MX250 grafik kartıyla bulunduğu segmentte iddiasını sonuna kadar gösteriyor. Ayrıca Acer Swift 5, 14 inçlik ekran segmentinde en hafif dizüstü bilgisayar olarak öne çıkıyor.

10. nesil Intel işlemcilerle geliyor

Acer Swift 3 ve Acer Swift 5, Intel’in 10. nesil i7 işlemcileriyle gücünü ortaya koyuyor. Intel Iris Plus grafik işlemcisinin yer verildiği dizüstü bilgisayarlar, tercihe bağlı olarak Nvidia GeForce MX250 grafik kartıyla da satın alınabiliyor. 16 GB’a varan LPDDR4X RAM ve 512 GB’a varan SSD seçenekleriyle kullanıcıların tercih edebileceği bilgisayarlar WiFi 6 ve USB Type-C girişi gibi yeni nesil standartları da destekliyor.

12,5 saate varan pil ömrüyle uzun vadeli batarya performansı sunan bilgisayarlar ince ve hafif gövde tasarımlarının yanı sıra ince çerçeveli Full HD çözünürlüklü ekranlarıyla da kullanım keyfi yaşatıyor.

Acer Swift 5 modelinde Windows Hello ile çalışan parmak izi okuyucu sensöre yer veriliyor. Böylelikle bilgisayarın kilidini açmak çok daha kolay hale geliyor. Acer Swift 3 1190 gram, Acer Swift 5 ise 990 gram hafifliğiyle alanında lider olmayı başarıyor.

Yeni Acer Swift 3’ün Avrupa başlangıç fiyatı 599 euro, Acer Swift 5’in Avrupa başlangıç fiyatı ise 899 euro olarak belirlendi. Tercih edilecek opsiyonlarla fiyatı daha da yükselecek bilgisayarların Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Güncel İçerikler