IFA 2019: Espor faaliyetlerini yönetmenizi sağlayan Acer Planet9 duyuruldu

IFA 2019 kapsamında yeni ürünlerini duyurmaya devam eden Acer, yeni donanımlarının yanı sıra ilk defa bir yazılım tanıtımı gerçekleştirerek Planet9 isimli haberleşme platformunu Next@Acer etkinliğinde duyurdu.

Acer Planet9 platformu, tüm espor faaliyetlerini yönetebileceğiniz tek bir platform olarak ekosistemi kontrol altına almanıza olanak tanıyor.

Acer Planet9 Özellikleri

Acer Planet9 Espor Platformu ile birlikte kullanıcılar, platform üzerinden kolaylıkla kendi espor takımını oluşturabiliyor. Tüm takım arkadaşlarıyla entegre oyunlarda antremanlar düzenleyerek takımdaki oyuncularla haberleşebiliyor. Takım içinde koçluk görevini üstlenen sistemle birlikte takımdaki oyuncular için ayrı ayrı görevler sistem üzerinden atabiliyor. Ayrıca Planet9 ile birlikte müsabaka ve turnuva da düzenlemek fazlasıyla kolay hale geliyor.

Planet9 sadece oyun içi hizmetleriyle değil oyun yayıncılığındaki entegrasyonuyla da dikkat çekiyor. Kullanıcılar, Twitch ve YouTube üzerinden yaptığı tüm canlı yayınları Planet9 platformunda kontrol edebiliyor.

Acer’ın yeni espor platformu Planet9 bugünden itibaren kapalı beta ile kullanıma sunuldu. Platformun açık betası ise önümüzdeki yılın ilk aylarında aktif olacak.

Güncel İçerikler