IFA’ya katılan yerli girişim Beebird, yerli ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu

Geçtiğimiz günlerde 54 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldığını duyurduğumuz yerli girişim Beebird, 2-6 Eylül 2022 tarihlerinde Berlin’de düzenlenen, IFA Tüketici Elektroniği ve Ev Aletleri fuarında, yenilikçi şirket ve girişimlerin katıldığı IFA NEXT platformunda yerli ve akıllı ev aletleri teknolojilerini tanıttı.

  • Akıllı mutfak tartısı, kahve makinesi ve mutfak robotu katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Bu sene 1100 şirket, 161.000’den fazla ziyaretçinin katıldığı Berlin IFA Fuarında yer alan IFA NEXT platformuna dünyanın dört bir yanından gelen 183 girişimci firma katıldı. 52 firmayla Kore ilk sırada yer alırken Almanya 38 firmayla ikinci, Fransa ise 26 firmayla üçüncü sırada katılım gösterdi.

Yapay zeka, IoT, kişiselleştirme, geri dönüştürebilirlik gibi konuların öne çıktığı teknoloji ürünlerin sergilendiği fuar hakkında konuşan Ali Murat Arıkuşu, “Herkesin profesyonel şefler gibi yemek yapabildiği, ödüllü baristalar gibi kahve hazırlayabildiği akıllı mutfak ürünlerini “Made in Türkiye” damgasıyla üretme vizyonumuzda yazılımlarımız, ürünleri tasarlamamız 4 yıl sürdü. 2026 yılına kadar 76 milyar dolar pazar hacmi, yüzde 14.8 hane penetrasyonuna ulaşacak akıllı ev aletleri pazarında ülkemizin ve şirketimizin marka değerini yükseltmeyi misyon edindik. Geleceğin pazarları için yenilikçi şirketlerin ürünlerini sunduğu IFA NEXT platformunda yerli ürünlerimizi sergilemekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.

Güncel İçerikler