Kazananın Almanya’da gerçekleştirilecek Betapitch Global biletini alacağı Betapitch İstanbul etkinliği Workinton ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 10 girişimin sahne aldığı yarışmada, birbirinden güzel projeler birinci olmak için yarıştı. Elektronik laboratuvarlarında kullanılan ölçüm cihazlarını bilgisayar tabanlı ve mobil uyumlu hale getiren Compocket, Betapitch İstanbul’u kazanarak Almanya’daki global bileti kaptı. Yarışmanın ikinci seçilen girişimi Pulp, üçüncü girişimi ise Heystyleit oldu.
Betapitch İstanbul’da sahne alan 10 girişim:
1. seçilen girişim: Compocket: Elektronik laboratuvarlarında kullanılan ölçüm cihazlarını bilgisayar tabanlı ve mobil uyumlu hale getirerek çok daha etkili bir ölçüm deneyimi sunmayı hedefleyen bir donanım-yazılım projesidir.
2. seçilen girişim: Pulp: Videoları paylaşan sosyal tabanlı medya platformudur. Kullanıcıların videoları birleştirmesine olanak tanıyarak mevcut sosyal medya servislerinin sağlayamadığı sağlıklı sosyalleşme ve iletişimi sağlamaktadır.
3. seçilen girişim: Heystyleit: Kombin Yarat, Akşam Ne Giysem?, Bu mu Bu mu?, Kişisel Stil Analizi kategorilerinde kullanıcılarına moda konusunda danışmanlık veren uygulamadır.
Subcon: İnternet erişimi olmaksızın internetin işlevlerini gerçekleştirebilen bir teknolojidir.
Visar: İnsanların kodlama ya da tasarım bilmeden kendi artırılmış gerçeklik uygulamalarını yapabilecekleri bir platformdur.
Bonobo: Sosyal amaçlar için kullanılan bir tür sanal paradır. Arkadaşlarınıza veya çevrenizdeki herhangi birine bir şeyler ısmarlamanızı sağlar.
Fosefi: Televizyon, Video On Demand ve IpTv içeriklerinin (Dizi, Film, Belgesel, Çizgi Film, Reality Tv Showlari vb) yayın hakları ticaretinin, online ve global olarak yapılmasına imkan sağlayan, B2B bir pazar yeridir.
Catchman: Alışveriş merkezlerindeki mağazaların ürünlerini tüketicilere yüksek indirimlerle sunan ve artırılmış gerçeklik özelliğiyle kullanıcıların avmlerde gezerken hediyeler kazanabildiği oyunlaştırma temelli mobil uygulamadır.
Uservision: Türkiye’nin ilk kitlesel kullanıcı araştırmaları platformudur. Ürün geliştirme, kullanılabilirlik sorunları, rakip analizi, case study sağlayan bir kullanıcı deneyimi projesidir.
Fenico: Mobil cihazlar için yeni nesil sosyal medya uygulamasıdır. Haritada oluşturulan konuşma balonlarıyla iletişim kuran yolcular, hızlı kararlar verir ve daha fazla seyahat eder.