Betapitch İstanbul 2018’i kazanan startup Park Palet, global finale gidiyor

Betapitch, Almanya merkezli ve global arenada ortak çalışma alanı Betahaus tarafından 2009 yılından bu yana çok sayıda ülkede eş zamanlı olarak düzenlenen bir startup yarışmasıdır.

Bu yıl Türkiye’de ikincisi düzenlenen yarışmasının kazanan startup’ı; kısa süreli depo alanı ve fazla kapasiteye sahip depo operatörleri arayan şirketleri bir araya getiren online B2B depo platform Park Palet oldu.

Alp Çiçekdağ, Park Palet kurucusu

Ayrıca alışveriş ve giyinme deneyimini kişiselleştiren, kadınların her gün severek kullanacağı bir gardırop oluşturmasına yardımcı olacak ve başka şeyler için vakit ayırmasını sağlayacak bir eticaret platformu Stilop da yarışmanın ikincisi oldu.

Kendi ülkelerinde düzenlenen Betapitch yarışmasında birinci olan finalist startup’lar Berlin’de düzenlenen Betapitch Global’de yarışıyor ve kazanan startup’lar Silikon Vadisi’nde melek yatırımcılarla buluşmak da dahil o yıl için belirlenen ödüllerin sahibi oluyor.

Betapitch İstanbul, Türkiye’de ilk kez 2017 yılında Workinton’un ev sahipliğinde yapıldı ve yarışmada birinci gelen startup Compocket, 9 ülkenin birincisini de geride bırakarak Betapitch Global 2017 büyük ödülü Türkiye’ye getirmeyi başardı.

Güncel İçerikler