Yerli oyun geliştiricisi Leke Games, mobil oyun yayıncılığına başladığını duyurdu

Mobil odaklı casual oyunlar geliştiren Türk oyun stüdyosu Leke Games, oyun yayıncılığına adım atarak bu ekosistemin gelişmesi için önemli bir rol oynayacak.

Bugünden itibaren Leke Games, bağımsız oyun geliştiricilerine ve stüdyolara oyunlarını pazara sunmalarında yardımcı olmak için kapılarını açıyor.

Leke Games kurucu ortağı Gökhan Çokkeçeci, verdiği demeçte;

“Hedeflerimiz doğrultusunda ilerlerken oyun sektöründe yayıncı olarak pozisyon almamızın temel nedeni sahip olduğumuz deneyim ve bilgi birikimimizi bu alanda değerli bir kaynak olarak kullanmak.

Oyun stüdyolarının, özellikle de veri odaklı tasarım ve oyunların etkili bir şekilde nasıl monetize edileceği gibi kritik konularda karşılaştığı sorunlarının farkındayız. Bu zorlukları aşmalarına yardımcı olmak ve projelerini başarıya taşımak için yayıncılık hizmetleri sunma kararı aldık.

Birçok yüksek potansiyelli oyunun sesini duyuramadığını biliyoruz. Daha fazla geliştiricinin oyunlarını hayata geçirmesine ve hak ettikleri değeri almasını sağlamak için buradayız. Casual oyun geliştirme konusunda güçlü bir geçmişimiz var. Uzmanlığımızın ve kaynaklarımızın bağımsız geliştiricilere hedeflerine ulaşmalarında yardımcı olabileceğine inanıyorum.

Şirket olarak başarılı mobil casual oyunlar geliştirme konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahibiz. Yayıncılık kolunun, şirketin deneyimini ve kaynaklarını kullanarak bağımsız geliştiricilerin küresel bir kitleye ulaşmasına yardımcı olacağından %100 eminiz.” dedi.

Leke Games’in yayınlanan girişimlere sağladığı destekler;

  1. Oyun dizaynı ve Teknik Destek
  2. Pazarlama ve Tanıtım
  3. Oyun yayıncılığı

Güncel İçerikler