Siber güvenlik odaklı Sekoia.io, 35 milyon euro yatırım aldı

Paris merkezli bir siber güvenlik girişimi Sekoia.io, düzenlenen turda 35 milyon euro yatırım aldı. Tur, Banque des Territoires, Bright Pixel, Omnes Capital, Seventure ve BNP Paribas'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Paris merkezli bir siber güvenlik girişimi Sekoia.io, düzenlenen turda 35 milyon euro yatırım aldı. Tur, Banque des Territoires, Bright Pixel, Omnes Capital, Seventure ve BNP Paribas‘ın katılımıyla gerçekleşti.

Freddy Milesi tarafından kurulan girişimin misyonu, siber saldırılara karşı en iyi korumayı geliştirmek oluyor. Sekoia.io’nun istihbarat odaklı operasyonel güvenlik SaaS platformu, etkili, gerçek zamanlı algılama ve siber tehditlere yanıt verme için bir kontrol kulesi görevi görüyor. 

Sekoia.io, tüm araştırma ve geliştirme çabalarını iki ana stratejik eksene odaklıyor: tehdit bilgisi ve savunma yeteneklerinin otomasyonu. Girişim, 100 kişiyi istihdam etti ve son iki yılda da cirosunda yüzde 250 büyüme kaydetti. Sistem, 24 ay içinde Avrupa genelinde 3.5 milyondan fazla çalışanını korumayı hedefliyor.

Sekoia.io CEO’su Freddy Milesi:

“Platformumuzun 2020’de halka arz edilmesinden bu yana Sekoia.io’nun teknolojisi, büyük CAC40 şirketlerinin güvenlik ekiplerine sunulan güvenlik hizmetlerinde Avrupa merkezli büyük oyunculara değerini kanıtladı.” dedi.

Bright Pixel’den Fernando Martins:

“Sekoia.io’ya yapılan bu yatırımın temelinde deneyimli ekip, yenilikçi teknolojik yaklaşım ve güçlü uluslararası hırs yatıyor. Teknik uzmanlık ve endüstri bilgisinin birleşimi, girişimi uzun vadede başarılı olacak şekilde konumlandıracak. Aktif ve küresel yatırımcılar olarak, uluslararası genişlemelerine yardımcı olmak için Sekoia.io gibi aktörlerle ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

Yeni yatırım, girişimin uluslararası çalışmalarını geliştirmesine yardımcı olacak.

Güncel İçerikler