Elon Musk, Twitter logosunu Doge ile değiştirdi

Popüler sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldıktan sonra Elon Musk, "daha ne değişiklik yapabilir?" dedikten hemen sonra Twitter logosunu değiştirdi. Twitter kuşunun yerine Dogecoin sembolü Doge karşımıza çıkıyor.

Popüler sosyal medya platformu Twitter‘ı satın aldıktan sonra Elon Musk, “daha ne değişiklik yapabilir?” dedikten hemen sonra Twitter logosunu değiştirdi. Twitter kuşunun yerine Dogecoin sembolü Doge karşımıza çıkıyor.

Twitter’ı satın aldıktan sonra yeni kararlarıyla gündemden düşmeyen Elon Musk, uygulamada istediği gibi değişiklikler yapmaya devam ediyor. Bir zamanlar kripto para piyasasını yaptığı manipülasyonlarla istediği gibi yöneten iş insanı bunu daha kapsamlı bir şekilde yapmaya devam ediyor. İşlerin ne kadar ileriki gittiğinin boyutu, Twitter logosunun Doge ile değişmesiyle ortaya çıkıyor.

Web sürümünü kullanan kişiler, sol üstte Twitter’ın ikonikleşen kuşu yerine Doge’yi görüyor. Mobil sürümlerde henüz herhangi bir değişiklik bulunmuyor. Manipülasyonlar yüzünden davası devam eden Elon Musk’ın attığı bu adımla nasıl bir yol izleyeceği oldukça merak ediliyor.

Geçtiğimiz sene Twitter’ı satın almaya çalışırken attığı bir tweet’te iş insanı, “Yeni bir platforma ihtiyaç var.” dedi. Takipçilerinden bir kişi ise Twitter’ı satın alıp kuş logosunu Doge ile değişmesini söyledi. Görünüşe bakılırsa Elon Musk, takipçisinin isteğini geri çevirmeyerek Doge logosunu web arayüzünde kullanıyor.

Tabii ki Dogecoin’in değeri, Doge’nin Twitter’da yer almasından beri yukarı yönlü hızlı bir yükselişe sahip oldu. Popüler kripto para, neredeyse bir anda 9 sente çıktı. Doge sembolünün daha ne kadar daha Twitter’da kalacağı henüz bilinmiyor. Gidişata bakarsak, uygulama üzerinden yapılan her değişiklik kripto para piyasasını etkileyecek gibi görünüyor.

Güncel İçerikler