Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra, MWC 2023 kapsamında tanıtıldı

Xiaomi, Mobile World Congress 2023'te (MWC 2023) Electric Scooter 4 Ultra modelini duyurdu.

Elektrikli scooterlar son yıllarda giderek daha popüler hale gelmesiyle beraber Xiaomi, Mobile World Congress 2023’te (MWC 2023) Electric Scooter 4 Ultra modelini duyurdu. Cihaz, sürücülere güvenilir ve verimli bir ulaşım aracı arayan herkes için ideal bir seçim haline getiren bir dizi avantaj sunuyor.

Elektrikli scooter modelleri, hem bireylere hem de çevreye fayda sağlayabilecek uygun, çevre dostu ve uygun maliyetli bir ulaşım yöntemi sağlıyor. Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra’nın göze çarpan özelliklerinden biri, engebeli veya engebeli arazide bile sorunsuz ve güvenli bir sürüş sağlayan çift süspansiyon sistemi oluyor. Bu yenilikçi sistem, şasinin yüksekliğini artırarak sürücülere daha iyi görüş ve denge sağlıyor. Delinmez ve kendinden sızdırmaz 10 inçlik Xiaomi DuraGel lastikleri, maksimum güvenlik ve gelişmiş bir sürüş deneyimi sağlayarak lastik patlama riskini en aza indiriyor.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra, 25km/sa hıza ulaşma imkanını ve %25’e varan eğimlerde kolaylıkla yokuşları tırmanmasını sağlayan etkileyici özellikleri bünyesinde barındırıyor. Güçlü 940 W motoru ve uzun ömürlü pili, sürücülere tek bir şarjla 70 km’ye kadar seyahat etme özgürlüğü vererek, onu işe gidip gelenler veya çevresini keşfetmekten keyif alanlar için mükemmel bir seçenek haline getiriyor.

Scooter’ın alüminyum gövdesi, maksimum 120 kg’a kadar yükü destekleyip genişletilmiş tutma yeriyle beraber rahat ve dengeli bir sürüş deneyimi sağlıyor. Scooter fütüristik ve minimalist bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Ayrıca araç, çeşitli olumsuz hava koşullarına ve ortamlara dayanabilmesini sağlayan IP55 sertifikasını da bünyesinde barındırıyor. 

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra’nın fiyatı, 999 euro olarak açıklandı. Scooter’ın ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.

Güncel İçerikler