Kanser hastalarının bakımlarına yardımcı olan Resilience, 45 milyon dolar yatırım aldı

Kanser araştırma enstitüsü Gustave Roussy ile ortaklaşa kurulan Resilience, 45 milyon dolar yatırım aldığını paylaştı.

Kanser hastalarının bakımlarını kolaylaştırmaya odaklanan Fransız sağlık teknolojisi girişimi Resilience, A Serisi finansman turunda 45 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı. Cathay Innovation tarafından yönetilen tur, Exor Seeds, Picus Capital, Seaya Ventures, Santé Service, MACSF, Ramsay Santé ve Vivalto Ventures tarafından da desteklendi.

Céline Lazorthes ve Jonathan Benhamou tarafından ortaklaşa kurulan Resilience, kanser hastalarının uzaktan izlenmesi ve terapötik takibinde uzmanlaşmış bir sağlık teknolojisi şirketi olarak karşımıza çıkıyor. Resilience, dünyanın önde gelen kanser araştırma enstitülerinden biri olan Gustave Roussy ile ortaklaşa kurulmuştur. Kanser tedavisi söz konusu olduğunda hasta ve bakıcılarını ciddi bir sürecin beklediğini belirten girişim, hem hastalara hem de hasta bakıcılarına yardım etmeye odaklanıyor.

Hasta tarafını göz önünde bulundurduğumuzda Resilience, kanser ve kanser tedavilerinin hasta üzerindeki tüm etkilerini değerlendirmenize olanak tanır. Resilience kullanıcıları uygulama üzerinde çeşitli bilgilendirici veri noktalarını takip edebilir; hastalık ve tedavi yolları ile ilgili içerikler bulabilir.

Ancak Resilience, yalnızca evde kullanmak için tasarlanmış bir uygulamadan daha fazlasını sunuyor. Aynı zamanda hastanelerin hasta tedavilerini daha özelleştirmelerini sağlayan bir SaaS çözümü sunduğunu söyleyen girişim, hastanelerin uygulamadan toplanan verilerden yararlanmalarını sağlıyor.

Gustave Roussy, Avrupa’nın önde gelen ve dünyanın beşinci en büyük kanser merkezidir ve kanser hastalarına adanmış bir uzmanlık merkezidir. Enstitü, her yıl yaklaşık 50.000 hastayı ağırlıyor.

Resilience yaptığı açıklamada, aldığı yeni finansmanı hangi alanlarda kullanmayı planladığına dair bilgi verdi. Bu fon, şirketin tıbbi cihazlarının sağlık kurumlarındaki dağıtımını hızlandırması ve hastaların yaşam kalitesini iyileştirecek araştırma ve tedavileri finanse etmesi kullanılacak.

Güncel İçerikler