Fransa’da faaliyet gösteren hızlı market siparişi girişimi La Belle Vie, 28.2 milyon dolar yatırım aldı

4.000 farklı taze ürün dahil toplamda 17.000 süpermarket ürünü sunan Fransa merkezli La Belle Vie, 28.2 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Fransa merkezli hızlı market teslimat girişimi La Belle Vie, B Serisi finansman turunda 28.2 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Left Lane Capital ve Quadrille Capital liderliğinde yürütülen finansman Capagro‘dan da destek gördü. Şirket, daha önce 2018 yılında 6,2 milyon ve 2020 yılında 13,1 milyon dolar yatırım almıştı. La Belle Vie, yeni finansmanı Fransa’daki diğer büyük şehirlere genişlemek için kullanmayı planlıyor.

Paris çevresinde 2015’ten beri çevrimiçi market işleten La Belle Vie, Cajoo, Gorillas, Flink, Getir, Zapp ve Gopuff gibi isimler rekabet ediyor. Başlangıçta sebze, meyve, et, balık ve peynir gibi taze ürünlere odaklanarak başlayan girişim, şu anda yerel bir gıda pazarında bulabileceğiniz her şeyi müşterilerine sunmayı taahhüt ediyor. Zamanla paketli ürünler ve bir süpermarkette bulabileceğiniz birçok ürünle teklifini genişletti ve şu anda daha çok çevrimiçi bir süpermarket olarak hizmet veriyor.

Şu anda, La Belle Vie 4.000 farklı taze ürün dahil 17.000 ürün sunuyor. Şirket, siparişinizi Ile-de-France bölgesinde 3 saatten daha kısa sürede teslim edebilir. 500 çalışanı var ve haftada 15.000 sipariş işliyor. Hızlı market girişimleriyle rekabet etmek isteyen La Belle Vie, Bam Courses adlı yeni bir marka başlattı. Bu hizmetiyle siparişler şirketin Paris’teki 7 dağıtım merkezinden birinden 15 dakika gibi bir süre içinde gönderilir. Bam Courses, şu anda yalnızca 2.500 ürün ve Paris ile sınırlıdır.

Haftanın 7 günü faaliyetlerine devam eden girişim, yalnızca pazar günleri sabah 9 ile akşam 23:00 arası çalışıyor. Sipariş vermek isteyen kişiler, La Belle Vie’nin web sitesini kullanarak veya AppStore ile Google Play’den uygulamayı indirerek istedikleri ürünleri sipariş edebilirler.

Güncel İçerikler