İçerik pazarlaması hizmeti sunan OppZone, 4 milyon TL değerleme üzerinden Koray Bahar’dan yatırım aldı

Markalara uçtan uca içerik üretim ve yönetim hizmeti veren yerli girişim OppZone, Figopara'nın kurucu ortağı Koray Gültekin Bahar’dan 4 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Markalara A’dan Z’ye içerik üretim ve yönetim hizmeti veren OppZone, Figopara’nın kurucu ortağı ve CEO’su Koray Gültekin Bahar’dan 4 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Kasım 2019’da Odin Enes Özlen tarafından kurulan girişim, almış olduğu bu ilk yatırımla tohum öncesi turunu tamamlamış oldu.

Yatırım ekibe ve büyümeye harcanacak

Markaların içerik ihtiyacını outsource içerik ekibi sağlayarak çözen OppZone, sektördeki oyunculardan farklı olarak markadan zaman, efor ve iş yükü istemeden A’dan Z’ye tüm süreci uzun vadeli yönetiyor. Aldıkları yatırımı ekiplerini büyütmek ve daha çok markaya ulaşmak için kullanacak olan girişim, şirketlere şu an blog ve web metinleri alanında hizmet verirken çok yakında başta video içerikleri olmak üzere diğer birçok dijital içerik alanında da destek sağlayacak.

OppZone’un kurucusu Odin Enes Özlen, yatırımın ardından görüşlerini şu şekilde belirtti; “Sektörümüzde yıkıcı bir etki yaratarak OppZone Effect adını verdiğimiz, uçtan uca her aşamasıyla marka yararına olan çözümümüzü daha çok şirketle buluşturmak istiyoruz. Aldığımız yatırımla birlikte katma değeri yüksek işler yapan ve tamamen gençlerden oluşan ekibimizi büyütüp daha fazla alanda faaliyet göstereceğiz. Sonrasında da hazır olan ölçeklenme modelimizle hizmetimizi ürüne çevirip yeni bir platform inşa edeceğiz. Ayrıca başta yatırımcımız Koray Gültekin Bahar olmak üzere tüm Danışma Kurulumuz’a da teşekkürü borç bilirim. İlk günden beri girişimcilik ekosisteminde kimden destek istediysek herkes mutlaka yardımcı oldu ve hikayemize katkı sağladı.” dedi.

Yatırımcı ve Figopara CEO’su Koray Gültekin Bahar ise; “İçinde bulunduğumuz dijital çağda rekabet oranı çok yüksek. Bu rekabette ön plana çıkmak için girişimlerin büyümeleri çok önemli bir konu. Büyümek için de müşteriler ve paydaşlar tarafından görünür olmak bu konuda kritik bir rol oynuyor. Figopara ve yatırım yaptığım birçok şirket, OppZone ile çalışmaya başladıktan sonra sektörde hızla pozitif görünürlükler oluşturmaya başladı. Ben de OppZone’un gelecek vaad eden potansiyelini fark ettim ve yatırım fırsatını kaçırmak istemedim. OppZone, benim için gelecek planlarında yanında olmaktan büyük mutluluk duyduğum bir yatırım oldu. Bana bu fırsatı verdikleri için tüm ekibe çok teşekkür ederim.” dedi.

Güncel İçerikler