Yapay zekayla içerik operasyonlarını birleştiren Oppflow, Product Hunt’ta günün birincisi oldu

İçerik pazarlaması ihtiyaçlarını tek platforma toplayan Oppflow, Product Hunt platformunda lansman gününde birinci sıraya yerleşti ve yerini gün boyu başka bir ürüne bırakmadı. 

İçerik pazarlaması ihtiyaçlarını tek platforma toplayan Oppflow, Product Hunt platformunda lansman gününde birinci sıraya yerleşti ve yerini gün boyu başka bir ürüne bırakmadı. 

Oppflow’un yaratıcı ekibi, startuplara içerik pazarlaması konusunda destek olan OppZone‘un sektöründeki 4 yıllık tecrübesi sayesinde girişimlerin hangi zorluklarla karşılaştığını birinci elden deneyimledi. Bu deneyimlerden yola çıkılarak yaratılan ürünlerinin de kullanıcılarının içerik pazarlamasında karşılaştığı sorunlara birebir çözüm ürettiğini belirtiyorlar. 

Oppflow, içerik pazarlamasını basitleştirmek, maliyetleri azaltmak ve markaların tek bir araçla yeni zirvelere çıkmasını sağlamak için yapay zeka, analitik ve işbirliğini birleştiren özelliklere sahip. Oppflow’un sunduğu özellikler arasında özelleştirilebilir iş akışlarıyla içerik üretim sürecinin kolay takibi, isteğe bağlı olarak kullanılabilecek yapay zeka destekli içerik asistanı sayesinde markaya özel içerik üretimi ve içeriğin her platform için sunulan analizlerle performansının görüntülenebilmesi gibi birçok devrim niteliğinde fonksiyon yer almakta.

Oppflow’un kurucu ortaklarından Odin Enes Özlen:

“Product Hunt’ta başarıyı yakalamak ve Oppflow’u dünyaya tanıtmak için aylardır çalışıyoruz, çalışmalarımızın karşılığında da günü birinci tamamlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şimdi hızla gelen geri bildirimlerle ve isteklerle Oppflow’u çok daha iyi bir ürün yapmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Oppflow’un bu başarısının arkasında globalde yaratmış olduğu geniş komünite ve takipçi kitlesinin de etkisi büyük.

Güncel İçerikler