Yerli girişim Servislet, 86 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı [Duyum]

Güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgi doğrultusunda yerli girişim Servislet, 86 milyon TL değerleme üzerinden Autostop Global tarafından yatırım aldı.

Geçen ay Yunanistan pazarında Tirelet adı ile faaliyete başlayan Servislet, güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgi doğrultusunda 86 milyon TL değerleme üzerinden ara dönem yatırım turunu kapattı.

Servislet, otomotiv sektöründe yer alan servis noktaları ile yedek parça markalarının dijital dönüşümüne hizmet eden bir girişimdir.

Ulaştığımız bilgilere göre dünyanın en büyük araç aksesuar, yedek parça ve iç döşeme üreticilerinden Autostop Global bu tura tek başına katıldı. Farklı yatırımcılar katıldı mı henüz netleşmedi ancak önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapıldığında, yatırımcıların bilgisine daha net ulaşacağız.

Audi, Ford, Mercedes gibi sektörün önde gelen üreticilerinin tedarikçilerinden biri konumunda olan Autostop Global, bu yatırım ile kendi ürün portföyünde yer alan perakende ürünlerini de öncelikle Doğu Avrupa Pazarında Servislet teknolojik altyapısı ile satışa açmayı planladığını düşünüyoruz.

Güncel İçerikler