Online ön muhasebe programı KolayBi, 2020 yılı verilerini paylaştı

İlk olarak Aralık 2018’de karşımıza çıkan ön muhasebe girişimi KolayBi, bizimle 2020 yılı verilerini paylaştı.

KolayBi, Kuruluşundan yaklaşık 1 yıl sonra Haziran 2019’da eski adıyla Fincube şu anki yeni adıyla QNBEYOND’un ilk dönemine seçilen girişimler arasında yerini almıştı. Bu yılın temmuz ayında ise girişimlere yatırım yapmak için QNB Finansbank tarafından kurulan QNBEYOND Ventures’tan 13.7 milyon TL değerleme ile yatırım aldı.

Büyümesini hızla sürdüren KolayBi’nin 2020 yılı nasıl geçti?

Girişimin kendi dilinden bizim için yaptığı açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz.

KolayBi’ ailesi olarak KOBİ’lerin dijital dönüşümünü hızlandırma vizyonuyla çıktığımız yolda, sizlerin sayesinde büyümeye devam ediyoruz! Web sitemizi yenileyerek başladığımız 2020 yılında; operasyonel yetkinlik ve teknolojimizi geliştirmek için yatırım aldık ve ekibimiz 25 kişiye ulaşırken, satışlarımızı da tam 10 kat arttırdık. Yaptığımız entegrasyon ve iş birlikleriyle KolayBi’yi geliştirmek ve tüm ön muhasebe ihtiyaçlarınızı karşılamak için çok çalıştık.

Gitgide artan çalışma tutkumuz, büyüyen ekibimiz ve sizlerin de desteğiyle 2021 daha da güzel olacak!

5 büyük geliştirme

Her gün KolayBi’yi geliştirmek ve sizlerin hayatlarını daha da kolaylaştırmak için çalıştık. Tahsilat makbuzu kesimi, çek bordrosu girişi, tekrarlanan fatura oluşturma, vergi borcu ödeme, toplu işlem yapabilme olmak üzere kullanıcılarımızın günlük ihtiyaçlarını karşılayacak 5 büyük geliştirme ve yüzlerce farklı iyileştirme yaptık.

5 entegrasyon

e-Fatura, e-Arşiv ve e-SMM uygulamalarına geçiş kolaylığı sağlayacak eFinans entegrasyonu ile 3000’den fazla kullanıcımızın dijitalleşme sürecinde yanında olduk ve e-Belge hacminde 35 Milyar TL’nin de üstünde bir noktaya ulaştık. Sanal POS uzaktan tahsilat ek özelliği için Paynet ve PayTR altyapı sağlayıcıları ile ortaklıklar kurduk. WooCommerce ve StockMount pazaryeri entegrasyonları ile online mağazalar üzerinden alınan milyonlarca siparişin takibinin yapılmasını sağladık.

2 yeni iletişim kanalı

Bizi en çok mutlu eden sizlerle konuşabilmekti! Uygulamaya eklediğimiz yeni iletişim modülü ile siz destek ihtiyaçlarınızı bize daha hızlı ve kolay iletirken, biz de duyuru modülü ile sizleri tüm gelişmelerden haberdar edebildik. 2020 içerisinde 6000 saatin üzerinde müşteri görüşmesi yaptık, 4200’ün üzerinde talebi mail yoluyla cevapladık.

Yepyeni bir ürün: KolayBi’Link

Mali müşavirleri unutmadık! Kullanıma sunduğumuz yeni ürünümüz KolayBi’Link ile mali müşavirler ve mükellefleri arasında güçlü bir bağlantı kurduk. Artık GİB, SGK, e-SMM ve Noterler Birliği entegrasyonu ile tüm bu uygulamalar tek bir ekranda kullanılabiliyor.

Ve durmuyoruz!

2021’in ilk gününden itibaren e-İrsaliye uygulaması, 5.000 / 30.000 TL ve üzeri e-Arşiv fatura oluşturma ve her an yanınızda olacak KolayBi’ mobil uygulamasıyla geliştirmelerimizi duyurmaya başlayacağız.

KolayBi’yi geliştirirken yanımızda olan ve her şeyi mümkün kılan sizlere çok teşekkür ederiz.

Biz de egirişim olarak KolayBi’ye önümüzdeki süreçte başarılar dileriz.

Güncel İçerikler