Güçlerini birleştiren Wamo ve KolayBi’ 2024’te 10 binden fazla şirkete finansal hizmet verecek

Türkiye’nin hızla gelişen bulut tabanlı yeni nesil ön muhasebe ve finans platformu KolayBi’ ve Avrupa'nın dijital finansal hizmet sağlayıcılarından Wamo, şirketlere özel finansal hizmet sunmak amacıyla iş birliği yapacak.

Türkiye’nin yeni nesil ön muhasebe ve finans platformu KolayBi’ ve Avrupa’nın dijital finansal hizmet sağlayıcılarından Wamo, iş birliği kararı alarak müşterilerine benzersiz bir finansal deneyim sunmaya hazırlanıyor. Tesis edilen iş birliği ile KolayBi’nin ön muhasebe hizmetleri ile Wamo’nun finansal çözümleri entegre edilecek, KOBİ’lerin ihtiyaçlarına odaklanarak özel finansal çözümler sunulacak. Şirketler tek bir platform üzerinden banka hesapları ile ön muhasebelerini tek bir yerden takip edecek ve işlem yapabilecek.

KOBİ’lere Etkin Finans ve Ön Muhasebe Yönetim Hizmeti Verilecek

Yapılan iş birliği kapsamında Wamo ve KolayBi’ 2024 yılında 10 binden fazla şirkete finansal ve ön muhasebe hizmetini birlikte sunmayı planlıyor. Halihazırda kullanıcılarına bulut tabanlı ön muhasebe içinde stok ve cari yönetimi; gelir-gider takibi, e-fatura, e-ticaret ve banka entegrasyonu hizmetleri sunan KolayBi, Wamo iş birliği ile ön muhasebe içinde müşterilerine 10 dakika içinde şirket hesabı açtırarak dünyanın herhangi bir yerine güvenli EFT, SWIFT ve SEPA ile para transferi hizmeti verecek. Bu sayede işletmeler, ulusal ve uluslararası ödemelerini, tahsilatlarını kolayca gerçekleştirerek finansal işlemlerini daha etkin bir şekilde yönetebilecek.

Dijital Ön Muhasebe ve Finansal Hizmet Deneyimi

2023 yılında Avrupa’da 1,5 milyar Euroluk para transferine aracılık eden Wamo’nun temel finansal servisleri olan para transfer işlemleri, hesap ve kart yönetimi gibi hizmetlerine KolayBi’ kullanıcıları tek bir platform üzerinden sahip olacak. Aynı zamanda Wamo da 100 bin müşteri deneyimi olan KolayBi’nin sahip olduğu ön muhasebe ve dijital dönüşüm özelliklerini kendi kullanıcılarının hizmetine sunacak.

İki şirketin entegrasyonuyla ortaya çıkacak güçlü finansal ekosistem ile müşterilere modern ve etkili bir finansal deneyim sunulması hedefleniyor. KOBİ’ler işlerini tek bir platform üzerinden yöneterek zamandan ve paradan tasarruf edebilecek.

Rauf Gökhan Boyana: “Önceliğimiz Avrupa”

KolayBi’nin CEO’su Rauf Gökhan Boyana, iş birliği hakkında verdiği demeçte;

“İki şirket arasındaki iş birliğini, müşterilerimize daha geniş bir hizmet yelpazesi sunma vizyonu doğrultusunda atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz. Türkiye’de 100 bine ulaşan müşteri sayımız ve günlük 20 bin civarında aktif kullanıcımız bulunuyor. 2023 yılında Türkiye’de 13 milyar USD’lik e-faturanın kesilmesine aracılık ettik. Kuruluşumuzdan bu yana elde etiğimiz tüm bilgi birikim ve deneyimlerimizi şimdi de Avrupa’da büyümek ve fark yaratan bir oyuncu olmak için kullanmak istiyoruz. Türkiye’nin önde gelen finans ve muhasebe platformu olarak binlerce müşteriye hizmet ediyoruz. Mevcut ürünlerimizi bütünleşik finansal servisler ile besleyerek kullanıcılarımıza bir bankanın ötesinde benzersiz bir deneyim yaşatmayı vaad ediyoruz. Wamo ile yaptığımız iş birliği, Avrupa’daki müşterilere daha kapsamlı bir finansal hizmet sunma vizyonumuzu destekliyor” dedi.

Yankı Önen: “KOBİ’ler İçin 360 Derece Deneyim”

Wamo’nun CEO’su Yankı Önen ise KolayBi’ ile iş birliğinin KOBİ’leri hedeflediğini belirterek, konu ile ilgili değerlendirmesinde şu demeci verdi:

“KolayBi’ ile Wamo, KOBİ’ler için 360 derece bir deneyim sunacak. 2024 yılında 10.000 fazla şirkete hizmet vermeyi hedeflerken aynı zamanda mevcut finansal hizmetler dışında planlanan finans ile ilgili her türlü çözümü de adım adım uçtan, uca sunmayı planlıyoruz.”

Güncel İçerikler