KolayBi’, QNBEYOND Ventures’tan 13.7 milyon TL değerleme ile ikinci yatırımını aldı

KOBİ’ler için finans alanında dijital dönüşüm hizmeti veren KolayBi’, QNB Finansbank’ın girişimlere yatırım yapmak için kurduğu QNBEYOND Ventures‘tan bugün 11:00’de atılan imzalar ile 13,7 milyon TL değerlemeyle ikinci yatırımını aldı. Ayrıca bu yatırım QNBEYOND Ventures’ın da ikinci yatırımı oldu.

KOBİ’lerin dijital dönüşümlerini hızlandırarak verimliliklerini ve sürdürülebilirliklerini arttırma hedefiyle 2017 yılında ilk ürünü olan bulut tabanlı ön muhasebe programını NKolayOfis adıyla kullanıma sunan KolayBi’ ilk yatırımını 2018 yılında StartersHub, melek yatırımcı Varol Civil ve HUB GSYO’dan alarak 6.8 milyon TL değerlemeye ulaşmıştı. Ayrıca QNBEYOND hızlandırma programına da ilk seçilen girişimler arasında yerini almıştı.

13.7 milyon TL değerlemeli bir hikaye: KolayBi’

 

Birçok KOBİ’nin geleneksel yollarla gerçekleştirdiği ön muhasebe işlemlerini dijitale taşımasına yardımcı olan KolayBi’, geçtiğimiz yıl önce Enpara Şirketim, sonrasında QNB Finansbank Dijital Köprü ile yaptığı iş birliği sayesinde aktif 15.000’i aşkın müşteriye ulaştı, böylece binlerce kullanıcısını online banka, pazaryeri ve e-Fatura entegrasyonları ile buluşturdu. Son altı ayda e-Fatura kullanıcıları KolayBi’ üzerinden 6.5 milyar tl’lik fatura hacmi oluşturdu. QNBEYOND Ventures yanında Varol Civil’in de katıldığı bu yatırım turuyla KolayBi’, operasyonal yetkinliğini geliştirirken, yeni ürünleri hayata geçirebilecek.

KolayBi’ kurucu ortağı ve CEO’su Gökhan R. Boyana yaptığı açıklamada “Bu yatırım ile KOBİ’lerin dijital dönüşümünü hızlandırma vizyonuyla büyümemize daha hızlı şekilde devam ederek 2023 yılına kadar 50.000 müşteriye ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.

QNBEYOND Ventures yönetici ortağı Özge Öz “KolayBi’ ile QNBEYOND Hızlandırma Programı’nda başlayan serüvenimiz, Dijital Köprü ile güçlü bir iş birliğine dönüşmüştü. Şimdi de bu hikayeyi yatırımla taçlandırmamız bizim için büyük mutluluk.” dedi.

Güncel İçerikler