NKolayOfis, 1.25 milyon dolar değerlemeyle StartersHub ve Varol Civil’den yatırım aldı

StartersHub XO Programı mezunu NKolayOfis, StartersHub‘dan ve TEB Holding Yönetim Kurulu Üyesi Varol Civil’den 1.25 milyon dolar değerleme ile yeni yatırım aldı.

NKolayOfis, küçük ve orta büyüklükteki işletmeler için kurumsal kaynak yönetimi (ERP) konusunda yeni ve ekonomik bir alternatif sunuyor. İşletmelerin ofis işlerini optimize etmelerini sağlayan, verimliliklerini ve sürdürülebilirliklerini artırmaya yardımcı oluyor. NKolayOfis aldığı yatırım ile Türkiye pazarındaki konumunu güçlendirirken, küresel pazara çıkış için dil seçeneklerini genişletecek.

NKolayOfis, KOBİ’lere “mini ERP” çözümü ile düşük yatırımla yüksek verimlilik ve sürdürülebilirlik kazandırıyor. İşletmeler, NKolayOfis mini-ERP çözümüyle banka hesaplarını tek bir platformdan takip edebiliyor. Türkiye’nin önde gelen 12 bankasıyla sağlanan entegrasyon ile KOBİ’lerin anlık hesap verilerine kolayca ulaşmasını sağlıyor.

Mini ERP paketinde; KOBİ’lerin gelen siparişleri kolayca yönetmesine imkan sağlayan Proforma, Sipariş ve Fatura Yönetimi, gelir-gider kontrolünü kolaylaştıran Finans Yönetimi, tüm şirket evraklarını NBox dosya koruma altyapısında saklayan Dosya ve Evrak Yönetimi, fatura işlemlerini kolaylaştıran E-Fatura ve ürünlerin müşteri veya tedarikçi bazında stok takibini yapmaya imkan veren Stok Yönetimi gibi özellikler ön plana çıkıyor.

Küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin büyük bir bölümünün finansal hesaplarını hala geleneksel yöntemlerle tuttuğunu belirten StartersHub Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Pamuksüzer, KOBİ’lerin finans yönetimlerini dijitalleştirmesini sağlayan NKolayOfis’in kısa sürede küresel pazarda da kolaylıkla hizmet sunabileceğini vurguladı.

NKolayOfis’in kurucu ortağı olan Rauf Gökhan Boyana bu yatırım turu ile beraber Türkiye’de KOBİ’lerin dijitalleşmesini ve yeni çağa ayak uydurmalarını sağlayan en önemli firmalardan birisi olacaklarını belirtti.

Güncel İçerikler