Fincube’ün seçilen ilk girişimlerini açıklıyoruz

Sizlere geçtiğimiz haftalarda ilk kez bizim ofis turunu yaptığımız QNB Finansbank’ın Levent’teki binası kristal kulede hayata geçirdiği Fincube girişim hızlandırma programına seçilen ilk girişimlerin bilgisi tarafımıza ulaştı.

Biz de merak uyandıran bu programın ilk girişimlerini sizinle açıklıyoruz. Program yöneticilerinden Özge Öz’den aldığımız bilgiye göre; Fincube hızlandırma programı dönemi önümüzdeki Pazartesi (11 Şubat 2019) günü başlıyor. Program sürecinde her bir ekip bankanın üst düzey yöneticilerinden bir kişi ile eşleip mentorluk da alacak.

Program sürecindeki gelişmeleri siz değerli egirişim okuyucuları ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Fincube girişim hızlandırma programına seçilen ilk girişimler:

Agrobil: Tarım sektörü için tedarik zinciri boyunca ilgili verileri çiftçi ve alıcılarla paylaştıran SaaS bilgi servisi.

Algopoly: Enerji odağında büyük ölçekli tahminleme algoritmaları üzerinde özelleşmiş bir yapay zeka girişimi.

Kassa: Sosyal çevre ile ortak harcama paylaşım ve takip uygulaması.

NKolayOfis: Kobilere ön muhasebe ve ofis çözümleri.

Price&Me: Geçmiş alışveriş işlemlerine ve üyelik avatajlarına göre en avantajlı fiyatları ve indirimleri sunan asistan.

Sellonin: Firmaların e-ticaret operasyonlarında karlılıklarını arttırmalarını, maliyetlerini düşürmelerini sağlayan uygulama.

StokBankası: Gıda sektöründeki toptancı ve perakendeci arasındaki satın alma sürecini, çift taraflı veri entegrasyonu ile saniyelere indiren pazaryeri.

Zebrapos: Abonelik modeli ile ürün ve hizmet satışına imkan veren ve ödemeleri otomatik olarak almayı sağlayan SaaS platformu.

Güncel İçerikler