Seyahat eden insanlar aracılığıyla yurt dışından ürün getirtmenizi sağlayan Glocalzone yenilendi

Sizinle en son Şubat ayında 2.15 milyon Euro değerlemeyle yatırım aldığını duyurduğumuz yerli girişim Glocalzone, ülkenizde bulamadığınız ürünleri, seyahat eden insanlar aracılığı ile getirtmenizi veya seyahat ederken para kazanmanızı sağlayan online bir pazar yeri uygulamasıdır.

Uygulamanın yeni versiyonunu App Store veya Google Play üzerinden indirebilirsiniz.

Hedef 1 milyon aktif kullanıcı

İlk mobil uygulamalarını 2019 Mart ayında yayına alan Glocalzone‘un şu anda 150 binden fazla kullanıcısı bulunuyor. Ağırlıklı olarak Türkiye’den kullanıcıları olan Glocalzone’un; Hindistan ve ABD başta olmak üzere, 5 ülkede daha aktif kullanıcıları bulunmakta. 2021 içinde bir milyon kullanıcı barajına erişmeyi hedefliyorlar.

VISA Europe şirketi ile de partner olan Glocalzone, tüm VISA kartları ile yapılan alışverişlerde servis ücretinden anında yüzde 50 indirim imkanı da sağlıyor. Aynı zamanda Glocalzone kullanıcıları, ininal ile Glocalzone’un ortak olarak yayınladıkları Glocalzone Kart ile birlikte sistemden kazandıkları paraları anında çekip, dünyanın her yerinde harcayabiliyor.

Yeni versiyonun bazı özellikleri şunlar

2019 yılının başında ilk yatırımını alan Glocalzone, 2020 yılının başında ikinci yatırım turunu da tamamladı. COVID-19 sonrası farklı ülkelerde de aktif olmayı test edecek olan Glocalzone, bu süreç içinde mobil uygulamalarının yeni versiyonunu yayına aldı.

Aradığın Ürünü Getirenlerle Eşleş!

Yeni versiyonda birbirinden farklı özellikler bulunmakta. Bunlardan en önemlisi, ürün satın almak istediğin gezginle anında eşleşiyor olman. Glocalzone’a ürün ekleyip, talep oluşturduğunda, anında o talebi getirebilecek en uygun gezginlerle eşleşebiliyorsun ve direkt olarak mesaj atıp, taleplerin hakkında konuşabiliyorsun. Konuşman esnasında ürün fiyatı, getirme ücreti ve ek ücretleri anında değiştirebiliyorsun.

Ürünleri Keşfet!

Glocalzone, dünyanın öbür ucundan ürün isterken bile güvenle, en hızlı şekilde alışveriş etmeni mümkün kılıyor. Amerika’dan ne alınır? Almanya’dan ne getirtilir dersen Glocalzone dünyasındaki ürünler arasından keşif yap! Diğer kullanıcıların dünyanın farklı ülkelerinden neler talep ettiğini keşfetmene de imkan sağlayan yeni Glocalzone’da ürün talebi yaparken, sistemde kayıtlı olan ürünleri de anında keşfedebilirsin ve anında talep oluşturabilirsin.

Seyahatinle Eşleşen Talepleri Gör!

Glocalzone’da yurt dışından ürün isteyen ve seyahatini eklemeni heyecanla bekleyen 100.000’lden fazla isteyen var. Tamamen bütçene ve bavulundaki yere göre siparişleri kabul et, anlaş, satın al ve getir. İşte Glocalzone ile gezerken kazanmak bu kadar basit ve kolay.

Glocalzone, dünyanın her yerini ücretsiz şekilde gezebilmene imkan sağlamak için çalışıyor. #travelforfree mottosu ile kullanıcılarının seyahat esnasında bavullarındaki boş yerleri kazanca çevirmelerine imkan sağlıyor. Seyahatini Glocalzone’a ekledikten sonra anında seyahatinle eşleşen ürün taleplerini görebilirsin. Ürün talep edenlere, onlar sana yazmadan sen anında mesaj atıp, ürünü getirebileceğini söyleyebilirsin.

Sadece havayolu değil, tüm seyahat tiplerinde Glocalzone’u güvenle kullanabilirsin.

Güvenli Alışveriş Deneyimi

Glocalzone’da ürünler sana gelmeden paran, seyahat edenlere aktarılmaz. Seyahat edenlerle ürünün tüm giderleri konusunda anlaştıktan sonra (kargo, vergi vb.) ödemeni güvenli Glocalzone sistemine yaparsın. Seyahat edenler, ödeme yapıldıktan sonra kendi paraları ile ürünleri alırlar. Ürünler teslim edildikten sonra da paraları anında Glocalzone Hesap’larına düşer.

Tüm Glocalzone kullanıcıları, ininal ile Glocalzone’un ortak çıkarttığı kartlarla birlikte ödemelerini hızlı bir şekilde kartlarına çekebilirler. Kartlarındaki paralarını nakit olarak dünyanın her yerindeki ATM’lerden çekebildikleri gibi, dünyanın her yerinde de çok uygun kur avantajları ile alışverişlerini Glocalzone Kart ile yapabilirler.

Güncel İçerikler