Yerli girişim Glocalzone, 400 bin Euro değerlemeyle tohum yatırım aldı

Yurtdışından istediğiniz ürünleri gezginler aracılığıyla getirtebildiğiniz Glocalzone, kurucusu Doğan Turan ve Burak Sönmez‘den aldığımız bilgiye göre 400 bin Euro değerlemeyle tohum yatırım aldı. Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında da 1 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldığını paylaşmıştık. Glocalzone, değerlemesini yaklaşık 2,5 artırdı diyebiliriz.

İlk yatırımdan sonra mentorları olan Buğra Pamuksüzer ve Tolga Tunçsav’ı da ekibi katılmaya ikna eden Glocalzone, bu yatırımı; Cemal Akar ve Gökhan Akar’ın kurucusu olduğu Nexxt Page şirketinden aldı. Şirketin ilk kez bir girişime yatırım yaptıkları da aldığımız bilgiler arasında.

Glocalzone uygulamasını App Store veya Google Play‘den indirebilirsiniz.

glocalzone

Alışverişte sınırları ortadan kaldırma hedefiyle yola çıkan Glocalzone, pazar yeri modeliyle çalışıyor. Platforma bir sonraki seyahatlerini ekleyen gezginler, onlara gelen ürün taleplerini gezdikleri ülkelerden getirerek para kazanabiliyorlar. Yurt dışından ürün talep eden kullanıcılar da çok daha hızlı ve uygun fiyatlara aynı ürüne erişiyorlar. Öte yandan ülkelerinde asla bulamadıkları binlerce ürüne Glocalzone gezginleri ile rahatlıkla ulaşabiliyorlar.

Wirecard desteği ile artık güvenli ödeme sistemi olan mobil uygulamaları ile hizmet vermeye devam edecekler.

NOT: “egirisim‘ kodu ile yapacağınız ilk alışverişte Glocalzone komisyonu üzerinden %50 indirim alabilirsiniz.

Glocalzone’a aldığı yatırımla birlikte girdiği bu süreçte başarılar dileriz. Yeni bilgiler aldıkça paylaşmaya devam edeceğiz. Glocalzone ayrıca Workup Girişimcilik Programı ikinci döneminden mezun olan bir girişimdir.

Güncel İçerikler