Glocalzone, yeni turda 2.15 milyon Euro değerlemeyle yatırım aldı

Her girişimin olduğu gibi Glocalzone‘un da başarıya doğru adım adım ilerleyen hikayesine ortak olmanın verdiği mutluluğu ve o adımları sizlere aktarmanın verdiği sevinci her geçen zamanda yaşıyoruz.

Glocalzone, Angel Effect‘in liderlik ettiği yeni yatırım turunda Koray Bahar, Ali Can Kaya, Ahmet Bilgen ve Onur Gargılı‘dan 2.15 milyon Euro değerleme ile yatırım aldı. Bu yatırımın imzaları Hamam Arts Hub’da atılırken biz de girişimcilerin yanında mutluluklarına ortak olduk ve sürecin nasıl işlediğini daha yakından gördük. Ayrıca fotoğraf kareleri ile o anları biz ölümsüzleştirdik.

Tüm dünyada erişemediğiniz ürünlere seyahat eden insanlar aracılığıyla erişmenizi sağlayan ve gezginler için de seyahat ederken ek gelir elde edilmesini sağlayan bir platform Glocalzone’u sizinle ilk kez Aralık 2017‘de paylaştık.

  • Ocak 2018‘de kurucu ortağı Doğan Turan’ı YouTube kanalımıza konuk ettik.
  • Şubat 2018‘de Workup‘ın ikinci dönemine seçildi.
  • Mayıs 2018‘de İzmir Ekonomi Üniversitesi öğretim üyeleri Taylan Özgür Demirkaya ve Serdar Savaşan‘tan 1 milyon TL değerleme ile tohum yatırım aldı.
  • Şubat 2019’da Cemal Akar ve Gökhan Akar’dan 400 bin Euro değerlemeyle yatırım aldı.
  • Mayıs 2019’da ise Visa İnovasyon Programı’na seçilen ilk girişimlerden biri oldu.
Glocalzone Ekibi
Glocalzone Ekibi

Girişimin amacı; ürün ihtiyacı olan insanların erişim problemini ortadan kaldırırken, seyahat eden insanların da para kazanmasını sağlamak ve dolayısıyla seyahat maliyetlerini düşürmeyi hedefliyor.

Hatırlatmak gerekirse girişim Doğan Turan ve Burak Sönmez tarafından kuruldu. Sonrasında ortakları arasına Buğra Pamuksüzer, Tolga Tunçsav, Gökhan Akar ve Akile Ekin Dönmez katıldı.

Yeni yatırım turundan sonraki ilk hedefi uygulamanın 1 milyondan fazla indirilmesi için pazarlama çalışmaları yapmak ve yurt dışına ilk Hindistan ile açılmak.

Girişimi yakından takip etmeye devam ediyoruz. Yeni gelişmeleri oldukça egirişim’de paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler