Visa İnovasyon Programı’na seçilen ilk girişimler açıklandı

Visa İnovasyon Programı‘nı sizlere ilk kez sosyal medya hesaplarımız üzerinden duyurmuştuk. Şimdi ise 6 ay boyunca destek alacak girişimleri ilk kez egirişim olarak açıklıyoruz.

Visa İnovasyon Programı’na seçilen ilk girişimler:

Glocalzone: Gezginler aracılığı ile yurt dışından getirtmenizi sağlayan aynı zamanda da gezginlerin para kazanabildiği bir platformdur.

Masraff: Personel harcamalarına ilişkin fatura ve fişlerin fiziki olarak saklanması, teslim edilmesi, manuel olarak girilmesi gibi süreçleri arkasında bulunan yapay zeka yetenekleri ile faturanın yalnızca fotoğrafının çekilmesi ve gönderilmesi gibi pratik bir hale dönüştürüyor.

Kobaküs: Tüm banka hesaplarının bir tek platform üzerinden, aynı anda ve yüksek güvenlikle yönetilmesini sağlıyor.

Global Miles: Kullanıcıların dünyadaki ve Türkiye’deki havayolu şirketleriyle yapılan uçuşların millerini tek bir uygulamada toplamasını sağlayan platformdur. Ayrıca alışverişlerden de mil kazandıran girişim, toplanan millerle ödül bilet veriyor.

Manim: Farklı bankalardaki ürün ve işlemlerinizi konsolide olarak takip edebimenizi, aynı zamanda finansal faaliyetlerinizi, iş akışlarınıza uygun olarak tek bir platformdan yönetebilmenizi sağlayan platform.

Güncel İçerikler