Kamera görüntülerini anlık işleyen ve akıllı çözümler üreten Cameralyze, 1 milyon TL yatırım aldı

Kamera görüntülerini analiz ederek, elde ettiği sonuçlarla önerilerde bulunan yapay zekâ destekli sanal asistanları geliştiren yerli girişim Cameralyze, doğrudan aldığımız bilgi ile İlker Anjel, Alper Eşkinazi, Marsel Behar’ın içerisinde yer aldığı melek yatırımcı grubundan 1 milyon TL yatırım aldı.

Cameralyze, mevcut kameralar üzerinden resim işleme teknolojisi ile akıllı çözümler sunarken donanım maliyetlerinin önüne geçiyor. Edindiğimiz bilgilere göre girişim; Müşteri ve müşteri davranışını analiz ederek mağaza verimliliğini arttıran, çalışan performansını ölçümleyen, iş güvenliğinin ihlallerini denetleyen ve bunları raporlayan çözümlere ilave olarak anlık kişi sayısı, sosyal mesafenin korunması gibi salgın dönemine özel ekledikleri ürünleriyle büyümesini ve çalıştıkları marka sayısını arttırmaya devam ediyor.

Cameralyze’ın hikayesi

Girişimin kurucusu Ufuk Dağ yatırımla ilgili egirişim’e verdiği özel demeçte; “Alınan yatırımla yeni ürünler ekleyerek büyümemize yurt içinde devam ederken operasyonlarımızı yurt dışına taşımak için faaliyetlerimize başlayacağız.” dedi

Cameralyze, Workup Girişimcilik Programı’nın beşinci dönemine seçilen girişimler arasında yerini almıştı.

Güncel İçerikler