Yeni Apple Watch Series 6 akıl sağlığınızı takip edebilecek

Teknoloji devi Apple’ın yeni iPhone 12 ailesiyle birlikte yeni Apple Watch modelini de tanıtmasını beklediğimiz eylül ayı yaklaşırken Apple’ın tanıtacağı ürünlerle ilgili çeşitli bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Bugüne kadar iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerinin sahip olacağı özelliklerin yanı sıra Apple Watch Series 6 modeline ilişkin çeşitli sızıntılar da paylaşılıyor.

Apple Watch Series 6 Beklenen Özellikleri

Teknoloji odaklı içerikler paylaşan Nikias Molina‘nın Twitter hesabı üzerinden öne sürdüğü bilgilere göre Apple Watch Series 6, artık sadece beden sağlığınızı değil mental sağlığınızı da takip edebilecek.

Bununla birlikte uzun süredir beklenen uyku takibi özelliğine de kavuşacak olan Apple Watch Series 6 çok daha uzun bir pil ömrüyle tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Sahip olacağı oksimetre sayesinde artık nabız takibinin yanı sıra kandaki oksijen oranını da ölçebileceği belirtilen yeni Apple Watch Series 6 çok daha güçlü olan S6 yongasından gücünü alacak.

Ayrıca Apple Watch Series 4’te incelen ve daha oval hale getirilen ekran çerçevelerinin dışında tasarım değişikliğine gidilmeyen yeni Apple Watch modelinde tasarım değişikliği olup olmayacağı da merak ediliyor. Şu anda ortaya çıkan bilgiler, Apple Watch Series 6’nın Series 5 ile aynı tasarımla karşımıza çıkacağını ancak bazı farklı gövde ve renk seçenekleriyle gelebileceğini işaret ediyor.

Yeni Apple Watch Series 6 ve beklenen iPhone modelleri ile tüm gelişmeleri resmi lansmanın düzenlenmesiyle birlikte size aktaracağız.

Güncel İçerikler