Apple Watch serisinin en dayanıklı üyesi, Watch Ultra 2 tanıtıldı

Dünyanın beklediği Apple etkinliği “Wonderlust”, geçtiğimiz dakikalarda başladı. iPhone 15 ailesinin genelini kapladığı etkinlikte yeni akıllı saatlere de yer verildi. Aralarında en ilgi çekicisi de Apple Watch Ultra 2.

Apple Watch Ultra 2, bir önceki modele göre çok da fazla tasarım değişikliğine sahip değil. İlk nesildeki gibi yuvarlak kenarlar ve düz bir ekran tasarımı ile karşımızda. Yine zorlu şartlara sahip koşullarda üst düzey iş çıkaracağı kesin. Daha çok ekstrem sporlara ilgi duyan kullanıcılar için tasarlanan Apple Watch Ultra, 2. neslinde tamamen titanyum bir kasa kullanılmış.

Watch Ultra 2’nin bir önceki nesli gibi benzer ölçülere yani 49 mm kasa çapı var. Watch Ultra 2, 49 mm kasa çapı sayesinde Apple Watch ailesinin en büyük saati olma unvanı devam ettirmiş durumda. Titanyum kasanın yanı sıra, siyah, gümüş ve altın seçenekleri de bulunuyor.

iPhone 15 serisiyle birlikte yeni Apple Watch Ultra 2,  Find My özelliklerinin tam kullanılabilmesi amacıyla çok başarılı bir çiple birlikte geldi. Ayrıca kalp atışı sensörü ve sporla uğraşan kullanıcılar için belki de en çok işlerine yarayan GPS özelliğini de geliştirdi. 2,1 inç LTPO OLED, 456 x 456 piksel ekranı bulunan Ultra 2’nin, S9 SIP işlemcisi ve 44 FT su geçirmezlik seviyesi mevcut.

Apple Watch Ultra 2’nin fiyatı ise 799$ olarak belirlendi. Apple Watch Ultra 2’nin Türkiye başlangıç fiyatı ise 39.999 Türk Lirası olarak açıklandı.

Güncel İçerikler