Sadakat odaklı uygulama Scrubb, 2.6 milyon TL değerleme ile BUBA Campus’ten yatırım aldı

İşletmelerin kampanyalarını ücretsiz yayınlayabildiği inovatif bir sadakat uygulaması olan Scrubb, BUBA Campus’ten 2.6 milyon TL değerleme ile yatırım aldığını egirişim üzerinden duyurdu. Yatırım miktarıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

2018 yılında Suat Özkan tarafından İzmir’de kurulan girişim Scrubb sayesinde İşletmeler 3 dakikada kolayca işletme hesabı oluşturabilir ve lokasyon bazlı sadakat kampanyaları yayınlayabilir aynı zamanda Scrubb Network Marketing özelliği sayesinde kampanyanın müşteriler arasında organik yayılmasını sağlıyor.

“Daha çok reklam, daha çok yıldız, daha çok müşteri”

Klasik sadakat uygulamalarındaki hizmetlerin yanı sıra Scrubb uygulamasında kullanıcılar daha çok yıldız toplayabilmek için çevresindekilere ve arkadaşlarına kampanyaların reklamını yapıyorlar. Bu sayede kampanyaların farkındalığı organik olarak artıyor. İşletmeler ile müşterinin arasındaki bağı kuvvetlendirir. Bu sayede Scrubb Sadık müşteri portföyü oluşturmayı sağlar.

Hem Android hem de iOS cihazlar için uygun olan Scrubb işletme dostu olarak, işletme ve kullanıcıların sadık müşteri ve tasarruf değerlerine odaklanıyor.

BUBA Campus Pandemiye rağmen girişimlere destek olmaya devam ediyor.

egirişim’e yapılan özel açıklama BUBA Campus kurucu ortaklarından Nuri Murat Avcı, Pandemi’ye rağmen girişimleriyle irtibatlarını kesintisiz biçimde sürdürdüklerini, onlara moral, çalışma motivasyonu, öz disiplin ve kaynak bulma konusunda çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Scrubb ile Pandemi öncesi görüşmelerin devam ettiğini, pandeminin ise bu anlaşmanın önüne engel olarak konulmaması gerektiğini belirten Avcı, girişim ekosisteminde bu salgın döneminde yatırımcıların ve kuluçka/hızlandırma merkezlerinin girişimleriyle iletişime ve etkileşime devam etmelerinin hayati önemi haiz olduğunu vurguladı.

Ayrıca bu yatırım haberinden bağımsız olarak; IEEE Entrepreneurs Network TURKEY (IEEE ENET) ile BUBA Campus, girişimcilere ve girişimci olmak isteyenlere destek olmak amacıyla ortak faaliyetler yapılması adına protokol imzaladığını da sizlere duyurmak isteriz.

Türkiye’deki yatırımları egirişim olarak paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler