Online canlı özel ders girişimi Kurslab, 4 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

2018 yılında Mustafa Gençoğlu tarafından kurulan Kurslab, Türkçe dil bilgisinden, İngilizce eğitimine, YKS-AYT’den YÖKDİL’e, Matematik, Fen ve Kimya dersinden, hobi ve müzik eğitimine kadar pek çok alanda, uzman öğretmen ve eğitmenlerden birebir, canlı ders alabileceğiniz çevrimiçi bir platform olarak faaliyet gösteriyor.

Paylaşılan bilgilere göre kaliteli eğitimi ulaşılabilir kılmak için yola çıkan Kurslab, Buba Campus’ten 4 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

BUBA Campus Kurucu Ortaklarından Timuçin Bilgör ve Nuri Murat Avcı, BUBA’nın sahip olduğu network ve yatırım fonları ile Kurslab’in öncelikle Türkiye’de geniş müşteri kitlelerine ulaşmasına ve daha sonrasında globale açılma konusunda önemli katkılar sağlayacağını da belirtti.

Kurslab bünyesinde bulunan 1000’in üzerinde eğitmen havuzundan dilediğiniz alanda 15 dakikalık ücretsiz deneme dersi de alabiliyorsunuz. Kurslab veri tabanında sadece Türkiye’den değil, özellikle yabancı dil öğrenmek isteyenler için 30’dan fazla ülkeden anadilde eğitim veren eğitmenler de bulunuyor.

Akıllı tahta, görüntülü görüşme, ekran ve belge paylaşımı, ders notlarının Pdf olarak alınması gibi pek çok işlemi dijital sanal sınıfında buluşturan Kurslab, her geçen gün yeni özellikleri platformuna da kazandırıyor. Kurslab’in web sitesinde yer alan bilgilere göre platform içinde 1512 aktif öğrenci ve 1229 online kurs bulunuyor. Son olarak birebir ders ücretlerinin eğitmenden eğitmene farklılık gösterdiğini de ekleyelim.

Güncel İçerikler