Growth Circuit’ın 2020 yılı Türkiye aşamasını tamamlayıp ABD’ye gidecek 5 girişim

Global ölçekte fark yaratabilecek girişimleri KOSGEB desteğiyle San Francisco’ya göndererek, uluslararası pazara yeni Türk girişimler kazandırmayı amaçlayan Growth Circuit’ın bu seneki ilk programının Türkiye aşaması bitti.

Bu yıl Startup Wise Guys partnerliği ile yerel aşamayı gerçekleştiren Growth Circuit girişimcilere başlıca; Satış, Pazarlama, Global Büyüme, Startup ABC, Yatırıma Hazırlık ve Teknoloji Deneyimletme gibi konularda eğitim ve mentorluk sağladı. Amerika aşamasında da Draper University ile çalışan Growth Circuit’ın girişimcileri 15 Mart 2020’de San Francisco’ya doğru yola çıkıyor.

Girişimciler, Türkiye’de iki ay süren programın ardından Amerika’da da 7 hafta globalleşme üzerine çalışacaklar.

Growth Circuit ile ABD’ye gidecek 5 girişim:

  • FakeRadar: Sosyal medya ve/veya web sitelerindeki sahte hesapları tespit ederek müşterisini uyaran FakeRadar ekibi insanların ve kurumların güvenliğini sağlıyor. Amerika’daki hedefi ise banka gibi büyük kurumlara satış yapmak.
  • Krawl: Teknik insanları hayallerindeki işle, şirketleri ise hayallerindeki çalışanlarla birleştiren Krawl, akıllı bir insan kaynakları süreci tasarlıyor. Amerika’daki hedefi oradaki iş arayan kişilerin analizini yaparak oraya özel bir sistem tasarlamak.
  • Kurslab: Canlı eğitim marketi olan Kurslab, eğitim sektörünü doğru eğitmenleri doğru insanlarla birleştirecek şekilde yeniden tasarlıyor. Kurslab’ın hedefi Amerika’da eğitmen ve öğrenci havuzunu genişletmek.
  • PDAccess: Şirketlerin bulut sistemlerini daha güvenli, hızlı ve basit bir şekilde yönetmesini sağlayan PDAccess, siber güvenlik alanında çok güçlü bir teknoloji üretiyor. Amerika’daki hedefleri ise satış için güçlü bir partner ile anlaşmak.
  • SFM Yazılım: İmalat sanayindeki KOBİ’lerin üreteceği ürünler için yüksek doğrulukta maliyet tahminlemesi yapan SFM Software, yazılımları ile %15’e kadar verim artışı sağlıyor. Hedefleri ise Amerika’da satış kanallarını genişletecek bir partner bulmak.

Güncel İçerikler