Türk Telekom Pilot’un sekizinci döneminden mezun olan 8 girişim

Türk Telekom’un girişim hızlandırma programı Türk Telekom Pilot‘un sekizinci dönem girişimleri bugün gerçekleştirilen demo day ile 8 girişim mezun oldu.

Türkiye’de özel sektör tarafından yürütülen ilk girişim hızlandırma programı olan PİLOT’un bu döneminde PİLOT programında; yapay zekâ, fintech, sağlık, büyük veri ve IoT alanlarına odaklanan girişimlerin her birine, 150 bin TL nakit desteği verildi.

8. dönemden mezun olan girişimler:

CryptoIndexSeries, tekil ve kurumsal kullanıcılarına kripto para verilerini analiz imkanı sağlayan, gelişmiş versiyonu CISTrader ile bu analizin yanında farklı borsalardaki cüzdanlarından alım-satım yapmalarını sağlayan kripto para platformudur.

Hevi AI, hStroke ürünüyle acil şartlarında çekilen bilgisayarlı tomografi (BT) ve manyetik rezonans görüntüleme (MRG) incelemelerinde inme varlığını yapay zeka ile tespit eden erken uyarı sistemidir. Hevi AI, inme varlığını otomatik olarak yüzde doksandokuz duyarlılık ile tespit ederek hekime bir dakika içinde uyarı yollayarak hekimlerin teşhisini hızlandırır ve hastaların tedavi alma şansını arttırır.

PDAccess, kurumların bulut alt yapılarını güvenli, çevik ve uyumlu bir şekilde kullanmalarını sağlayan bir siber güvenlik yazılımıdır. Kurumlara ait olan bulut yapısında yapılan her türlü aktiviteyi kayıt altına alır, güvenlik politikalarını uygular ve kimlik yönetimini sağlar.

ProcessEye Studio, üretim şirketlerinin yapay zeka tabanlı görüntü işleme sistemleri geliştirebilmelerini sağlayan SaaS üretim ve kalite kontrol çözümüdür. ProcessEye Studio ile firmalar üretim süreçlerini iyileştirebilir, kalite kontrol süreçlerini geliştirebilir, üretim maliyetlerini azaltabilmeleri için hiçbir yazılım ve kodlama bilgisine sahip olmadan kendi sistemlerine entegre edebilirler.

Qubitro, geliştiricilerin ve kurumların diledikleri cihazdan, altyapı kurulumuna ve kodlamaya gerek duymadan veri toplayarak akıllı çözümler üretmelerini sağlayan yüksek performanslı SaaS IoT platformudur. Qubitro kullanıcılarına monitörleme, cihazlar arası haberleşme, farklı platformlar ile entegrasyon desteği sunar. Kurumlar ayrıca Qubitro’nun API’larını kullanarak kendi markalı uygulamalarını satabilirler.

Resardis, kripto para yatırımcılarının web üzerinden kripto para ticareti yapabilmelerini sağlayan yan zincir tabanlı merkeziyetsiz kripto para borsası çözümüdür. Resardis, kripto para yatırımcıları için blockchain teknolojisi ile güvenli, yan zincirin kullanımıyla hızlı ve ölçeklenebilir, teknik bilgi gerektirmeyen ön yüzüyle kullanıcı dostu bir platformda kripto para ticareti deneyimi sunar.

Sanction Scanner, kurumların tüm dünya regülasyonları ile uyumlu bir şekilde suç gelirlerini yapay zeka ve derin öğrenme altyapısı sayesinde önlemelerini sağlayan güvenlik ve uyum çözümüdür. Sanction Scanner ile kurumlar, suç gelirlerini anlık izleyebilir; terör finansmanı ve bağlantılı diğer suçlar ile olan süreçlerini kurum politikalarına ve prosedürlerine uygun yürütebilir; lisanslama modeli ile maliyet avantajı sağlayabilir; web, batch ve API kullanım imkanı ile hızlı ve kolay entegrasyon yapabilirler.

Syntonym, görsel veri işleyen ve depolayan kurumların ellerindeki verileri GDPR ve KVKK uyumlu bir şekilde anonimize ederek bireylerin mahremiyetini korurken, verilerin açık rızaya gerek duyulmadan da işlenebilmesini, paylaşılabilmesini ve yapay zeka eğitim verisi olarak kullanılabilmesini sağlar.

Güncel İçerikler