Kurumsal eğitim pazar yeri Lukwise, 3.2 milyon TL değerleme ile BUBA Campus’ten yatırım aldı

Kurumsal eğitim sektöründe eğitim arayan kurumları, bu hizmetleri sunan firmalar ve profesyoneller ile buluşturan Lukwise, BUBA Campus‘ten 3.2 milyon TL değerleme ile yatırım aldı.

Lukwise, uzun yıllar bankacılık ve reel sektörde finans, pazarlama alanlarında yöneticilik yapmış olan ortaklar Burcu Yalçınkaya ve Burçak Çakır tarafından 2018 yılında kuruldu. 2012 yılından itibaren tecrübelerini eğitim ve danışmanlık alanına taşıdı. Kurumsal eğitim sektöründe dijital platformda kurumun ihtiyacına uygun doğru hizmete ulaşabilme problemini bizzat deneyimleyen girişimciler, Lukwise ile bu probleme çözüm sunmayı hedefliyor.

Kurucu ortaklardan Burcu Yalçınkaya sektörle ilgili görüşlerini paylaştı: “Dünyada, kurumsal eğitim sektörü 350 milyar USD’den büyük bir Pazar; 2020 yılında sektörde dolar bazında yüzde 8 büyüme öngörülüyor. Türkiye, 250 milyon dolar ile bu yolda gelişmeye açık ülkelerden biri olarak görüyoruz.” dedi.

Kurucu ortaklardan Burçak Çakır’ın paylaşımında ise “Eğitim arayan kurumlar ve bu hizmeti sunan firmalar ile profesyoneller, sektörde en çok erişilebilirlik ve ortak bir platformda buluşma konusunda güçlük yaşıyorlar; tanıtım kanalları yetersiz kalıyor ve ihtiyaca uygun eğitimlere ulaşılamadığında eğitim değerlendirme sonuçları ve doğal olarak ROI (Return of Investment) beklenenin altında çıkıyor. Biz Lukwise olarak, bu problemleri çözmek için profesyonel bir platform oluşturduk.” dedi.

Lukwise, tek adresten çözümü hedefliyor

Şirketiniz için sadece eğitim değil, aynı zamanda danışmanlık, koçluk ve mentorluk hizmetlerinizi de Lukwise üzerinden arayabiliyorsunuz. Arama ve filtreleme seçeneği ile listenizde yer alan firmaları standart bir formatta inceleyerek, deneyimlerini, eğitimlerini ve eğitmen kadrosunu görebiliyorsunuz. Dilediğiniz firma ile anında Lukwise üzerinden iletişime geçebiliyorsunuz.

Lukwise kimler için?

  • Hizmet Sağlayıcı Üyelerimiz
  • Birebir eğitim, sınıf eğitimi veren profesyoneller ve firmalar,
  • Online eğitim platformları,
  • Web tabanlı uzmanlık, danışmanlık platformları,
  • Kurumsal gelişim projeleri yürüten firmalar, STK lar,
  • Koçlar, mentorlar, danışmanlar, story teller ve key note speakerlar vb. hizmet sağlayıcılar
  • Üniversitelerin Sürekli Eğitim Merkezleri ve Yaşam Boyu Eğitim Merkezleri
  • Konuşma ajansları

Her iki tarafa da vakit ve nakit avantajı

Lukwise ile eğitimi aramak, görünür olmak ve ulaşılmak çok daha hızlı ve kolay. Eğitim hizmeti sunan kurumlar için farklı paketler ile eğitim adedine uygun ücretler ve fırsatlar mevcuttur. Eğitim arayan kurumların üyeliği ücretsiz olmakla birlikte, bir kurumdan tüm eğitim arayanlar üyeliklerini Lukwise üzerinden sadece 1 dakika içinde gerçekleştirebilmektedir.

Lukwise, Buba Campus desteği ile birlike büyümesine ivme kazandırıyor. BUBA Campus Kurucu Ortaklarından Timuçin Bilgör ve Nuri Murat Avcı’nın, BUBA’nın sahip olduğu network ve çeşitli destekler ile Lukwise’ın Türkiye’de yaygınlaşmasında önemli katkıları olacak.

Güncel İçerikler