Temizlikyolda, Nevzat Aydın ve Fahad Al Sulaim liderliğinde 12.5 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Temizlikyolda, yeni turda 12.5 milyon TL değerleme ile yatırım aldığını egirişim üzerinden duyurdu.

Yerli girişim Temizlikyolda, aldığımız bilgilere göre; Nevzat Aydın ve Suudi Yatırımcı Fahad Al Sulaim liderliğinde 12.5 milyon TL değerleme ile 5. tur yatırım aldı.

Yeni yatırımcıların katılması ve şirket performansının durumuna göre değerlemesinin 40 milyon TL’ye çıkabileceği söyleniyor.

7 yıldır hizmet veren Temizlikyolda, pivot sonrası SaaS olarak açıldığı Suudi Arabistan, Dubai, Katar ve İsrail gibi ülkelerde aylık 100K’ın üzerinde sipariş hacmini yakalamış durumda. Yatırım turunda birçok yatırımcının olacağı ve şu an imza sürecinin devam ettiğini öğrendik. Kurucusu Hakan Kibar‘dan edindiğimiz bilgi ile alınan bu yatırım turu; tüm Arap Yarımadası ülkelerine açılmak ve Türkiye’deki operasyon ekibini büyütmek için kullanılacakmış. Ayrıca Arap Yarımadası sonrası ilk hedef Avrupa’ymış.

Kurucu ortak Eda Kurt‘tan aldığımız habere göre covid-19, corona virüsü hizmet sektörünü çok olumsuz etkilemiş durumda. Ancak şirket geçirdiği pivot sonrası gelirinin %90’ını SaaS’tan kazandığı için bu krizi en az hasarla atlatmaya çalışıyor. Eda Kurt ayrıca ”Temizlikyolda olarak ilk günden, tüm ofis çalışma arkadaşlarımız ile #evdekal sloganına uyuyoruz ve evden çalışıyoruz” dedi ve ekledi; virüsün bir metrobüs, otobüs yolcuğu ile tüm evlere taşınabileceğinin farkındayız, bu yüzden düzensiz rezervasyonları kontrollü şekilde erteliyor ve hizmet verenlere tüm konularda destek olduklarını belirtti.

Pazar yeri iş modelini SaaS teknolojiye çeviren girişimi ilerleyen süreçte ziyaret ederek ofislerinden gelişmelerini sizlere aktaracağız.

Güncel İçerikler