Albaraka Garaj’ın üçüncü dönem Demo Day sahnesine çıkan girişimler

Albaraka Türk‘ün özellikle finansal teknoloji odağında girişimleri hızlandırmak için 2017 yılında hayata geçirdiği girişim hızlandırma merkezi Albaraka Garaj, üçüncü döneminde devam eden girişimleri kurumsal dünya ile tanıştırmak için bir demo day düzenledi.

Bu girişimler dün gerçekleştirilen ve bizim de katıldığımız demo day’de sunumlarını yaptılar ve son durumlarıyla ilgili bilgi aktardı. Tüm bu girişimleri yakından takip ediyoruz ve yeni gelişmeleri oldukça paylaşmaya devam edeceğiz. Ayrıca Albaraka Garaj’la ilgili tüm gelişmeleri de egirişim üzerinden takip edebilirsiniz.

miks: Bu güne kadar yüksek varlık gurubuna sunulan yatırım danışmanlığı hizmetlerinin yepyeni bir deneyim ile geniş kitlelere sunan bir robo-danışmandır.

Fanaliz: Gerçek veya tüzel kişilerin kredi riskini yüzlerce veriyi inceleyerek saniyeler içerisinde ölçebilen bir karar destek sistemidir.

insha: Avrupa’da ilk faizsiz dijital banka hizmeti sunan insha, %100 Albaraka Türk iştirakidir. Faiz hassasiyeti olan Avrupa’daki insanlar için hizmetine başlamış olan insha yakın zamanada Almanya’dan sonra tüm Avrupa’ya yayılmayı hedeflemektedir.

alneo POS: Fiziksel POS cihazından bağımsız olarak firmaların kolay tahsilat almasına ve müşterilerin daha pratik ödeme yapabilmelerine imkan sağlayan yapay zeka destekli yeni bir ödeme platformudur.

NakitBasit: Nakit ihtiyacınızı karşılamak için ATM aramaya son veren uygulama NakitBasit, size dilediğiniz market ya da benzinlikten para çekme imkanı sunuyor.

Vomsis: Tüm banka hesaplarının güvenli bir şekilde tek bir ekrandan takip edilebilmesini sağlar.

Okul101: K-12 (okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise) düzeyindeki tüm örgün eğitim kurumlarında ölçme- değerlendirme süreçleri ile paydaşlar (yönetici-veli-öğretmen-öğrenci) arası etkileşimi nitelikli ve “mobil” kılan markalanabilir sosyal ağ yapısıdır.

Juphy: Sosyal medyadaki destek yönetimini tek kanaldan yapmayı sağlayan yeni nesil müşteri destek platformudur.

AdachyPay: Ties a user’s account to his/her specified mobile money or local bank account, users simply scan QR code to make a payment.

Octabase: Bir veri mahremiyeti şirketidir. Karmaşık kriptografik yöntemlerin, kurumsal uygulamalarda basitçe uygulanabilmesine olanak tanıyacak teknolojiler üretir.

Bakiyem: Bilgisayar ve mobil cihazlar üzerinden hızlı ve kolay ödeme alma sistemi.

EYCA: 13-29 yaş aralığındaki gençlere yönelik 30 ülke ve sekiz ayrı kategoride indirimler ve cashback avantajları sunan ön ödemeli bir gençlik kartıdır.

DijiFi: Türkiye’de ve dünyada finansal teknolojiler alanında yaşanan gelişmeleri okurlarıyla paylaşır.

Kidoole: Çocuklara yönelik etkinlik, eğitim ve bakım hizmeti sunan kurumlar ile aileleri buluşturur.

Bulbunu: Çorabının tekine kadar aradığın her şey için! Aradığın her şeyi bulmanın, bulduklarını satmanın en kolay yolu.

Güncel İçerikler