Juphy: Dijital iletişim kanallarınızı tek platformdan yönetmenizi sağlayan SaaS girişim

Workup’ın 4. dönemine kabul ettiği girişimlerden Juphy, bir markanın kullandığı tüm iletişim ağlarını (Twitter, Facebook, vb.) tek bir noktada toplayarak, markanın müşteri destek sürecini en basit şekilde çözmesini hedefleyen bir SaaS platformdur.

Osman Erdi Balcıoğlu ve Eyüp İbişoğlu tarafından Ağustos 2018’de İstanbul’da temelleri atılan Juphy’nin bugün şirketi ABD’nin Delaware eyaletinde bulunuyor. Global odaklı çalışmalarını sürdüren girişimin bugün Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, Kuzey Amerika, Arjantin, Almanya ve Romanya’dan da kullanıcıları bulunuyor.

Osman Erdi Balcıoğlu ve Eyüp İbişoğlu

Yerel ve globalde dijital müşteri desteği dendiğinde akla gelen ilk ürün olmayı hedefleyen Juphy, ölçeklenebilir ve hızlı büyümeyle beraber, basit ve güçlü kullanıcı arayüzü sunarak, her sektörden markanın dijitaldeki müşteri sorunlarının anında çözmek istiyor.

Kurucular girişimin bulunduğu sektörle ilgili; “Müşteri desteği konusu, çok büyük bir pazar ve müşteri memnuniyetini yüksek tutmak markalar için hayati önem taşıyor. Müşterilerin beklentisine göre, gönderilen mesajlara maksimum 30 dakika içerisinde geri dönüş yapmak zorundalar. Dolayısıyla markalar için olmazsa olmaz olan bu çözümü en iyi şekilde sunmayı hedefliyoruz.” dediler.

Juphy, toplanan müşteri destek verileri üzerinden anlamlı raporlar üretebilmek için tasarlandı. Buna ek olarak Juphy’nin yapısı tamamen real-time (gerçek zamanlı) olarak, destek ekiplerine yönelik geliştirildi.

Girişimin büyüme sürecinde yaşanan zorlukları kurucular şu şekilde anlattı:

“Girişimi düşük bütçelerle kurup büyütmenin saymakla bitmeyecek kadar zorlukları var ancak en büyük zorluk, motivazyonunuzu sürekli diri tutmanız. Biz bu noktada zorlansak da çevremizle sürekli iletişim halinde kalıp gelişmeleri paylaştıkça bunun üstesinden geldik, ayrıca bir hılzandırma programına girerek bu sorunu çözmeyi hedefliyorduk, ilk olarak Y Combinator’un Startup School programına kabul adık, bir kaç ay sonra da İş Bankası’nın Workup programına kabul edildik. Şuan tam motive bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.”

egirişim’de yeni girişimlere yer vermeye devam ediyoruz. Ayrıca Juphy‘le ilgili olan gelişmeleri de paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler