Denebunu, yurt dışı pazarlara açılmak için yeni yatırım turuna başlıyor

2018 yılında 500 bin dolar yatırım alan Denebunu, yurt dışı pazarlara açılmak ve Türkiye’de 4,5 kat büyümek için yeni yatırım turuna başlıyor.

Ürün deneyim platformu Denebunu, 2016 yılından bu yana markalarla tüketiciler arasında bir köprü oluşturarak hem tüketicilerin sesi oluyor hem de markaların doğru hedef kitle ile buluşmasına olanak tanıyor. 2018 yılının Eylül ayında Galata Business Angels yatırımcılarından Nevzat Aydın, Fırat İşbecer, Burak Divanlıoğlu, Görkem Güven, Ata Uzunhasan ve Serkan Borançılı, Cihan Özgün’dan 500 bin dolar yatırım alan Denebunu, yurt dışı pazarlara açılmak ve Türkiye’de 4,5 kat büyümek için yeni bir yatırım turuna başlıyor.

Yatırımla beraber ilk olarak İngiltere’ye açılacaklarını aktaran Denebunu Kurucusu ve CEO’su Duygu Akbudak, 2 milyon dolar yatırım almayı hedeflediklerini ve hem mevcuttaki hem de yeni yatırımcılarla görüşeceklerini paylaştı. Mart sonunda yatırım turunu kapatmayı hedefleyen Akbudak: “Türkiye pazarında çalıştığımız, P&G, Unilever gibi global pazarlarda da yer alan ve hızlı tüketime yönelik ürünleri olan markalarımızla İngiltere’de de işbirliği yapmayı planlıyoruz. Türkiye’de üç yılda yakaladığımız üye ve ciro rakamlarımıza bu pazarda bir yılda ulaşmayı hedefliyoruz. İngiltere’de başarılı sonuçlar elde ettikten sonra da Polonya, Almanya ve ABD pazarı için çalışmalarımıza başlayacağız. Diğer taraftan Türkiye pazarında da büyümemizi sürdüreceğiz. 2020 yılında üye sayımızı 1,8 milyondan 4 milyona çıkarmayı, ciromuzda da 4,5 kat büyümeyi hedefliyoruz” dedi.

1,8 milyon üyenin sesi

Denebunu, hızlı tüketim ve kozmetik sektörlerindeki markaların ürünlerini, tüketicilere satın almadan önce deneme şansı sunan, tüketicilerin de ürünlerle ilgili görüşlerini hem markalar hem de diğer tüketicilerle paylaşan bir dijital pazarlama platformu.

Özel bir algoritma ile iş ortağı markalara ileri seviye segmentasyon ile doğru hedef kitleye ulaşma imkanı sunarken, üyelere satın alma eğilimleri olabilecek ürünleri denetiyor ve üyelerin denebunu.com üzerinden paylaştığı ürün yorumlarını birçok e-ticaret sitesine aktararak işletmeler arası teknolojik çözümler sağlıyor.

Şu anda %89’u aktif 1,8 milyon üyesi bulunan Denebunu, 200’den fazla firmanın 300 markası için tüketicilerden geri bildirim topluyor. 2016’dan bu yana 5 milyondan fazla ürünü hedef kitlesiyle buluşturan Denebunu, ayda yaklaşık 50 bin kişiye toplamda 250 binden fazla ürün denetiyor.

Güncel İçerikler