Dijital pazarlama ve geri bildirim platformu Denebunu, 2.5 milyon TL yatırım aldı

2016 yılında hayata geçirilen dijital pazarlama ve geri bildirim platformu olan Denebunu, markaları doğru hedef kitle ile biraraya getiriyor ve satin almadan önce ürünleri denemek, yorumlamak isteyen tüketiciler için ücretsiz bir platform olması ile dikkat çekiyor.

Yerli girişim Denebunu, Galata Business Angels‘tan melek yatırımcılar; Nevzat Aydın, Fırat İşbecer, Burak Divanlıoğlu ve Görkem Güven ile diğer melek yatırımcılar Serkan Borançılı ve Cihan Özgün‘den 2.5 milyon TL yatırım aldı.

Girişimin kurucusu Duygu Akbudak; “Aldığımız yatırım ile; 2019 yılında ekibimizi 3 kat büyütmeyi, ve yeni ürünler geliştirerek teknoloji yatırımı yapmayı hedefliyoruz.”

Kurulduğu günden bu yana aralarında Unilever, L’Oreal, Henkel, P&G, Nestle ve Estee Lauder olan 150’den fazla marka ile iş birliği gerçekleştiren ve 850 binden fazla üyesi olan Denebunu, 3 milyondan fazla deneme ürününü üyeleri ile tanıştırdı.

Denebunu’nun markalara sunduğu başlıca hizmetler arasında; doğru tüketicilere ürünleri denetmek, deneyenlerin geri bildirimleri ile satın alma alışkanlıklarına ilişkin pazar araştırma istatistikleri sunmak öne çıkıyor. 2017 yılında iş modeline bir yenisini ekleyerek üyelerine ücretsiz deneme kutularının yanı sıra piyasa değerinin ortalama %70 daha uygun fiyatına ücretli kutular sunarak hızlı bir büyüme gösterdi. Denebunu’nun dikkat çeken noktalarından biri de çok sadık bir üye kitlesinin olması.

Girişim, kısa bir süre önce de güvenilir tüketici değerlendirmelerini online satış kaynak sağlamaya başladı.

Güncel İçerikler