Yerli girişim Denebunu’dan SaaS pazar araştırması platformu: Sorbunu

Bir Denebunu ürünü olan Sorbunu; işletmelerin hızlı, doğru ve uygun maliyetli pazar araştırmaları yapmasını sağlayan, SaaS pazar araştırması yazılım platformudur.

Denebunu tarafından hayata geçirilen SaaS pazar araştırması platformu Sorbunu, gerçek zamanlı tüketici geri bildirimleri temelinde, tüketici davranışlarındaki trendleri belirlemeye, işletmelerin veri odaklı görüşlerle daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı oluyor.

3.5 milyondan fazla Denebunu üyesine anlık erişim sağlayarak, işletmelere hedef kitle için 250’den fazla ileri seviye segmentasyon seçeneği sunan Sorbunu’da; NPS, rating, görsel oylatma gibi 12 farklı soru tipine erişilebilirken, sonuçlar anlık görüntülenebiliyor, yanıtlar tüketicilerin verdikleri yanıtlara ya da demografik verilerine göre filtrelenebiliyor.

Denebunu ve Sorbunu‘nun kurucu ortağı ve CEO’su Duygu Akbudak Özgün, verdiği demeçte;

“Sorbunu ile işletmelere, pazarlama stratejileriyle ilgili bir karar almadan önce, ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen anketlerimiz ile potansiyel tüketicilerinin fikirlerini almalarına olanak sağlıyoruz. Cilt tipinden, sosyo ekonomik statüye; tüketicilerin yaşadığı mahalleden, spor alışkanlıklarına kadar 250’den fazla hedef kitle filtreleme seçeneği sayesinde, geleneksel metotlar ile ulaşması haftalar sürebilecek kişilere dakikalar içerisinde erişim sunuyoruz. Pazar araştırması artık küçük, büyük tüm işletmeler için mümkün.” dedi.

Denebunu, pazar araştırması sektöründe yeni nesil bir teknoloji şirketidir. Çoğunlukla hızlı tüketim ve kozmetik sektörlerindeki markaların ürünlerini, 3 buçuk milyondan fazla üyesine satın almadan önce deneme şansı sunan, tüketicilerin ürünlerle ilgili görüşlerini hem markalar hem de diğer tüketicilerle paylaşan bir dijital platformdur.

Denebunu, özel algoritması ile, platformundaki milyonlarca üyenin yüz milyonlarca veri noktasını firmaların tüketici segmentasyonu ihtiyacı için benzersiz bir şekilde sunarken; üyelere satın alma eğilimleri olabilecek ürünleri denetir ve üyelerin denebunu.com üzerinden paylaştığı ürün yorumlarını birçok e-ticaret web sitesine aktararak işletmeler arası teknolojik çözümler sağlar.

Ayrıca egirişim okuyucularına özel EGIRISIM25 koduyla yüzde 25 indirim alabilirsiniz.

Güncel İçerikler