Seismic, 1 milyar dolar değerlemeyle 100 milyon dolar E Serisi yatırım aldı

Şirketlerin 2010 yılından bu yana satışlarını artırmalarına ve pazarlama süreçlerini yönetmelerine yardımcı olan girişim Seismic, E serisi turda 100 milyon dolar yatırım alarak 1 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı. Unicorn oldu.

Bu gerçekleştirilen yatırım turuna; Lightspeed Venture Partners ve T Rowe Price yeni katılırken, mevcut yatırımcılar General Atlantic, JMI Equity ve Jackson Square Ventures da katıldı.

Şirketin kurulduğu günden bu yana 179 milyon dolar kazandığı söyleniyor.

Seismic’in kurucu ortağı ve CEO’su Doug Winter; “Seismic ile yapmaya çalıştığımız şey, satışçılara yardımcı olmak için doğru içeriği oluşturmaya çalışan pazarlamacılara yardımcı olmak, ve yine satışçıların da doğru parçaları ve argümanları bir araya getirmeleri konusunda yönlendirmek. Şirketlerin satış döngüsünü sorunsuz bir şekilde ilerletmelerine yardımcı oluyoruz.” açıklamasında bulundu.

Seismic, pazarını büyütmek için Mayıs ayında Savo Group’u satın almıştı. Şu anda San Diego Boston ve Chicago’da ofisleri var. Ayrıca, bu yılın başlarında İngiltere ve Avustralya’da da ofisler açtı ve yeni yatırımlarla daha da uluslararası planlar yaptı.

185’i mühendis ve proje yöneticisi olmak üzere 600’den fazla çalışanı olan Seismic’in yeni yatırımla birlikte neler yapacağını zamanla göreceğiz.

Güncel İçerikler