Scotty, paket teslimatları için yeni ürünü Scotty Paket’i duyurdu

Teknoloji ile şehir hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan mobil uygulama Scotty, Paket hizmetiyle paket teslimatına yeni bir boyut kazandırıyor. Hızlı, ekonomik ve profesyonel bir hizmet sunan Scotty Paket, satın alınan ürünleri İstanbul içinde iki saatte ulaştırıyor.

2017’de şehir hayatını kolaylaştırmak amacıyla İstanbul’da kurulan Scotty, son günlerin en çok konuşulan mobil uygulamalarından biri haline geldi. Önce motosikletle yolculuk paylaşımı hizmetiyle şehirdeki trafik sorununu çözmeye odaklanan Scotty, kısa süre sonra Scotty Yemek ile kullanıcıların ve restoranların yemek siparişi deneyimine odaklanarak milyonlarca kullanıcının kalbini fethetti.

Scotty Paket hem işletmelere hem de tüketicilere büyük kolaylık sağlıyor

Son olarak işletmelerin kargo süreçlerindeki sorunlara teknolojik bir çözüm üreterek Scotty Paket’i hayata geçirdi. Kısa sürede Decathlon, Modacruz, Shopigo, Mado, Silk&Cashmere gibi markalarla iş ortaklığı gerçekleştiren Scotty Paket, bu markaların online satış kanallarından yapılan alışverişleri İstanbul içinde sadece iki saatte teslim ederek benzersiz bir deneyim sunuyor.

Kullanıcılarına gönderileri hakkında birçok detayı anlık olarak sağlayan Scotty Paket “Kargom nerede kaldı?” sorularına son veriyor.

Güncel İçerikler