6 yıllık hikayenin sonu: Scotty kurucusu Tarkan Anlar, hisselerini devrederek girişime veda etti

6 yıllık büyük bir hikayesi bulunan Scotty kurucusu Tarkan Anlar, girişime veda etti.

6 yıl önce Scotty ile hikayesi başlayan, yıllardır yakından takip ettiğimiz ve birçok haberine yer verdiğimiz girişimci Tarkan Anlar, özel olarak edindiğimiz bilgi ile tüm hisselerini devrederek girişime veda etti.

Tarkan’ı ilk olarak Endeavor girişimcileri arasına katılmasıyla haber yapmıştık. Başarılı bir şekilde yoluna devam eden girişim Ekim 2019’da 1 milyon sipariş adedine ulaştı ve bunda Tarkan’ın emeği çok büyüktü.

Pandemiyle birlikte iş modelinde de değişikliğe giden Scotty, Aralık 2019’da yemek hizmeti faaliyetlerini durdurdu. Daha sonrasında biz kendisinin hikayesini egirişim’de paylaşmıştık.

Tarkan’ın Scotty hikayesi

Pandemiyle birlikte değişen iş modeli ve sessiz kaldığı bir dönemden sonra Scotty kurucusu Tarkan Anlar’dan Corona sonrası hizmetlerin devamıyla ilgili açıklama ve yatırım turunu özel olarak haber yapmıştık. Bu haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Tarkan Anlar’ın Scotty’e vedası

Aradan yıllar geçti bugün itibarıyla, 22 Aralık 2022, Scotty kurucusu Tarkan Anlar, girişime veda ettiğini duyurdu.

egirişim’e verdiği özel demeç;

“6 yıl önce 800 dolar borç ile tek başıma başlattığım Scotty önce on binlerce motosiklet sürücüsüne istihdam sağladığı için yepyeni bir pazar yarattığı için çok mutluyum. Yasaklar ve covid dolayısıyla e-ticarete pivot ettik. Pivot sonrasında da yine çok hızlı büyüdük ve boyner now gibi çok innovatif işlere imza attık. Önümüzdeki dönemde operasyondan biraz daha uzak daha yüksek teknoloji işlerine yoğunlaşmak istiyorum. Ben 6 yıllık hikayemin sonuna gelsem de yolları ayırsam da yönetim ekibimiz yoluna tam hız devam ediyor. Ancak bu yeni düzende tüm hisselerimi satıp ayrıldım” dedi.

Kendisi girişimciliğe yeni hikayelerle devam edeceğini de paylaştı. Yeni serüvenlerinde görüşmek dileğiyle Tarkan

Bazen son gibi görünen adımlar, aslında yepyeni daha büyük adımların da habercisidir.

Güncel İçerikler