Scotty Yemek, paket servisi olmayan restoranlar için teslimat çözümü sunuyor

Türkiye’nin yeni nesil yemek sipariş uygulaması Scotty Yemek, anlık takip özelliği sayesinde kullanıcılara siparişlerinin durumunu dakika dakika görebilme olanağı sağlıyor. Bünyesinde 3 bin restoran barındıran Scotty Yemek, kullanıcılarına paket servisi olmayan restoranlardan da sipariş imkanı sunuyor.

Siparişi uygulama üzerinden canlı takip

Tüm İstanbul’da kısa sürede 300 binden fazla siparişi kullanıcılarıyla buluşturan Scotty Yemek, günün her saatinde yemeğinizi, tatlınızı, kahvenizi ayağınıza getiriyor.

Diğer sipariş uygulamalarından farklı olarak “Siparişim nerede kaldı?” sorusunu, uygulama içerisindeki haritadan siparişi anlık olarak takip edebilme özelliği sayesinde ortadan kaldırıyor. Bu sayede kullanıcıya siparişini ne zaman teslim alacağını görme fırsatını veriyor. Siparişinizi sadece işyeri ya da evinize değil istediğiniz her yere ücretsiz getirebilen Scotty Yemek, paket servis ağı olan restoranlara ek olarak paket servisi olmayan restoranlardan da sipariş imkanı sunuyor.

Restoranların paket servis sorununa çözüm Scotty’den

Şu an bünyesinde 3 bin restoran barındıran Scotty Yemek, hem kullanıcılarına, hem de işletme sahiplerine sunduğu benzersiz sipariş deneyimiyle hızlı büyümesini sürdürüyor. Yemek sipariş sistemlerindeki eksiklikleri gidermek, kullanıcıya daha iyi bir yemek siparişi deneyimi yaşatmak için yola çıkan Scotty Yemek, aynı zamanda işletme sahipleri ve kendi işinin patronu olmak isteyen motosiklet sahiplerini de memnun ediyor. Hazırladığı farklı iş modelleri sayesinde restoran sahiplerinin paket servis sorunlarına işletme dostu çözümler sunan Scotty Yemek, bu sayede restoranların daha fazla müşteriye erişerek satışlarını artırmasını da sağlıyor.

Güncel İçerikler