Snapchat, Bitmoji avatarları ile eticaret satışına başladı

Snapchat, kullanıcıların ilgisini yeniden kazanacağı kişiselliştirilmiş avatar uygulaması Bitmoji ile yeni bir gelir kaynağı oluşturuyor.

Snapchat e-ticaret satışına hazırlanıyor

Snapchat kullanıcıları kişisel avatar ve hikayelerini bardak, defter, telefon kılıfı ya da tsört gibi istedikleri objelere baskılatarak satın alabilecekler. Hatta ayarlar menüsü ile Bitmoji mağazasına Snap Store‘dan erişerek siparişlerinizi vermeye başlayabilirisiniz. Uzun süredir kayıplar yaşayan Snapchat son çeyrekte 325 milyon dolar kaybetti ve ilk kez Şubat ayında marka logoları, köpek filtreli tsört satışlarına başladı.

Bitmoji avatarları sayesinde Snapchat kullanıcılarının kişiselleştirilmiş avatar ve arkadaşlarıyla olan özel anılarını bir objeyle kalıcı hale getirme fikri Snapchat kullanımını arttırmak için iyi bir fırsat olabilir. Aynı zamanda markaların müşterileriyle olan bağlarını arttırabilecekleri reklam kampanyaları için yeni bir reklam anlayışı oluşturabilir. Bunun yanında Snapchat hesabınızda arkadaşlarınızın da Bitmojisini görebilir ve favori anılarınızı bulabilirsiniz.

Güncel İçerikler