Relike ile facebook sayfanızı haftalık e-bültene çevirebilirsiniz

Fransız girişim şirketi Ownpage kısa süre önce Relike adında yeni bir ürün çıkarttı. Relike email bülteni oluşturmanın en basit yollarından biri. Bu uygulama ile web sitenizin Facebook sayfasını bir tür bültene çevirebiliyorsunuz.

Şirket uygulamayı kullandığınızda Facebook sayfanızdaki popüler yazılarınızı bülten olarak kolayca insanlara iletiyor. Diğer email servisleri gibi haftanın hangi günlerinde ve günün hangi saatinde mail yollamak istediğinizi seçiyorsunuz. Böylece işlem tamamlanmış oluyor. Bu uygulama pek çok şirketin ulaşamadığı imkanı sunuyor. Çünkü pek çok şirketin sosyal medya hesapları var ama bir e mail bülteni yok. Relike uygulaması ücretsiz olarak kullanılabiliyor ancak ayda 2.000’den fazla mail yollamak isterseniz bu durumda aylık 5 Euro daha çok ödemeniz gerekiyor.

Şirketin diğer uygulaması Ownpage ise medya organizasyonlarının mail bültenlerini kişiselleştirmesini sağlıyor. Bu şekilde insanların okuma alışkanlıklarını takip eden şirket mailleri de kişiselleştirerek yolluyor.

Ownpage şirketinin kurucusu ve CEO’su Stephane Cambon, Relike uygulamasının kişisel mail bültenleri yollamak için de kullanılacağını ifade ediyor. Özellikle de ünlü sosyal medya yöneticileri kişiselleştirilmiş mail bültenleri oluşturmayı tercih ediyor.

Şirket uygulamalarını geliştirmek için farklı çalışmalar ile veri toplamaya devam ediyor. Relike uygulaması da zaten bu çalışmalar nedeniyle müşterilerin çok daha fazla ilgisini çekiyor. Ürün şimdilik hızla yükselmeye devam ediyor.

Gelecekte ise şirketin Twitter ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarını kullanarak da mail bültenleri oluşturulmasına yardım edeceği düşünülüyor. Böylece bültene kaydolmak isteyen kişilerin sayısı da artacak ve şirket çok daha büyük bir atılım yapacak.

Güncel İçerikler