Kripto para borsası BtcTurk, 5. yaşını kutluyor

1 Temmuz 2013 15:21:37’de işlem yapmaya başlayan ve 5 yıl gibi kısa bir sürede tüm sektöre kendini kanıtlayan BtcTurk, yıl dönümünü kullanıcılarına sunduğu sıfır komisyon ile kutluyor.

BtcTurk’te 5 yılda yaşanan değişim süreci

Türkiye’de sanal pazar yeri hukuki standartlarına göre çalışmalarını sürdüren ve global ölçekte Blockchain üzerine odaklanmış ve Blockchain ile kripto para bazlı teknolojileri üreten ve kullandıran bir şirket olarak faaliyet gösteren BtcTurk, Türkiye’de sektör standartlarının oluşturulması amacıyla hareket ediyor. Bu kapsamda sadece bir teknoloji şirketi olmanın ötesinde, sahip olduğu finansal hizmetler deneyimi ve bu alandaki kadro gücüyle hizmet veren ve sektör standartlarını belirleyen BtcTurk, son olarak Özgür Güneri’nin CEO olarak şirkete katılmasının ardından teknoloji, insan kaynağı, süreç yönetimi ve müşteri ilişkileri alanları öncelikli olmak üzere birçok konuda atılımlar yaptı.

Sosyal medyada kullanıcılarının nabzını tutarak gerçekleştirdiği yeniliklerle kullanıcı deneyimini her daim en üst noktaya taşımaya çalışan BtcTurk bu kapsamda; canlı destek, alt limitlerde yapılan güncellemeler, Litecoin’in platforma eklenmesi, yeni widget’lar ve içerik üretimi gibi yenilikleri kullanıcılarıyla buluşturdu. Aynı zamanda Türkiye Bilişim Vakfı öncülüğünde kurulan Blockchain Türkiye Platformu Platin Üyesi olan BtcTurk, yaptığı yenilikler ve altyapı iyileştirme çalışmaları sonucu sahip olduğu iki şirket çatısı altında çalışan sayısını 85, müşteri sayısını ise 512 binin üzerine taşıdı.

Güncel İçerikler