BtcTurk, yardım kuruluşları için kripto para cüzdanları oluşturdu

Ülkemizin önde gelen kripto para borsalarından BtcTurk, deprem bölgesinde halkın sorunlarına çözüm olan yardım kuruluşları için kripto para cüzdanları oluşturdu.

Ülkemizin önde gelen kripto para borsalarından BtcTurk, deprem bölgesinde halkın sorunlarına çözüm olan yardım kuruluşları için kripto para cüzdanları oluşturdu. Böylece yardım kuruluşlarının hem daha fazla imkanla çalışması hem de depremzedelerin ihtiyaçlarının giderilmesine ışık tutulacak.

Platform, “BtcTurk olarak, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bölgedeki çok geniş bir alanı etkileyen deprem nedeniyle derin üzüntü içindeyiz. Bu zor dönemde devletimizin ilgili kurumlarıyla iş birliği halinde devam eden arama-kurtarma ve acil yardım çalışmalarına elimizden gelen her türlü desteği sunmaya odaklanıyoruz.” açıklamasını yaptı.

AFAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG’a kriptopara yardım cüzdanları teslim edildi 

BtcTurk tarafından AFAD, Hayata Destek, Kızılay, Tider ve TOG’a  Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) cinsinden kripto para yardımlarını kabul edebilmeleri için yardım cüzdanları oluşturulup teslim edildi. Bu cüzdan adreslerine BtcTurk hesabı dışındaki kripto para cüzdanlarıyla veya farklı platformlarda yer alan kripto para hesapları ile kripto para gönderimi yaparak destek olabilirsiniz. BtcTurk, gönderilen kripto paraları otomatik olarak Türk lirasına çevirip çevirme işlemlerinden herhangi bir komisyon ücreti almayacağı açıklandı.

Cüzdan adresleri ve detaylı bilgi için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Güncel İçerikler