BtcTurk, yerli müşteri destek ve satış girişimi Infoset’i satın aldı

Ülkemizin önde gelen kripto para şirketlerinden BtcTurk, şirketlerin tüm destek ve satış kanallarını tek yerden yönetmesini sağlayan yerli platform Infoset'i satın aldı.

Ülkemizin önde gelen kripto para şirketlerinden BtcTurk, şirketlerin tüm destek ve satış kanallarını tek yerden yönetmesini sağlayan yerli platform Infoset‘i satın aldı. Satın alımla beraber BtcTurk’ün müşteri destek hizmetleri Infoset ekibi tarafında yapılacak.

BtcTurk, müşterilerine daha hızlı ve daha iyi hizmet   sunmak için ekibini güçlendiriyor. Bu sayede ortaya çıkan sorunların hemen çözüme kavuşması amaçlanıyor. Infoset çözümleri de kripto para platformunun aradığı müşteri destek ekibini bir arada sunuyor.

Samed Düzçay ve Sercan Düzçay tarafından Ocak 2020’de İstanbul’da kurulan girişim; şirketlere bulut çağrı merkezi, e-posta, chat – chatbot, sosyal medya gibi tüm iletişim kanallarının tam entegre bir şekilde yönetimini ve otomasyonunu sağlıyor.

Infoset, tüm müşteri servis yönetimini tek ve tam entegre bir platformda sunarak şirketleri entegrasyon, raporlama, birden fazla ürün yönetimi gibi sorunlardan kurtarıyor. Destek ve satış süreçlerini omni otomasyonlarla kolaylaştırıyor, ekiplerin ağır işler yerine otomatize edilemeyen önemli işlere odaklanmalarını sağlıyor.

Güncel İçerikler